3DOG camping staat voor kwaliteit en ze bouwen met liefde

3DOG camping is fabrikant van tenttrailers (vouwwagens) en (auto) daktenten, en ontwikkelt en produceert outdoorproducten van hoge kwaliteit. Voor de volledig met de hand gebouwde tenttrailers en daktenten kiezen we uitsluitend topkwaliteit materialen in de beste afwerking. Hun tenttrailers en daktenten zijn daardoor zowel geschikt voor families als voor avonturiers. 3DOG camping staat voor kwaliteit.

Tenttrailers en daktenten

Tenttrailers en autodaktenten van 3DOG camping zorgen voor een fijne vakantie en zijn betrouwbare begeleiders tijdens je reizen. Ze zijn dan ook heerlijk comfortabel en ruim, van hoge kwaliteit en robuust. Elk onderdeel is tot in het kleinste detail doordacht en getest.

Door liefde voor perfectie, nauwgezet uitgevoerd handwerk en de inzet van hoogwaardige materialen is een hoge mate van kwaliteit gewaarborgd. 3DOG camping ontwikkelt en produceert alles in eigen huis, in het Duitse Hamburg. Gespecialiseerde partners leveren zorgvuldig gekozen onderdelen en materialen. Zo ontstaan betrouwbare outdoor producten, die een lang kampeerleven meegaan.

Leestip:  The Venture Tents - Go on an adventure

Bij 3DOG camping begint uw avontuur

Met hun tenttrailers en daktenten reist je op een spannende en bijzondere manier naar vakanties die binnen geen enkel cliché passen. Vakantie met het hele gezin aan de Zweedse Fjorden of aan het Gardameer in Italië, tot Deltavliegavonturen in de Spaanse Pyreneeën. Met een vouwwagen of autodaktent van 3DOG camping beleeft je onvergetelijke en adembenemende vakanties. En de woon- en slaapkamers gaan altijd mee, met alle comfort, snel en gemakkelijk verplaatst.

Website 3DOG camping

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in