Camping Holländischer Hof aan de Moezel

Deze vier sterren, Service Qualität Deutschland en Dagmarke Mosel gecertificeerde camping, die wordt geïnspecteerd door de ACSI, ANWB, Bestdeal en ADAC. Ligt direct aan de schitterende Moezel in een zeer romantische wandel, fiets, en wijnomgeving.

De camping is onder Nederlands beheer en ligt tussen Cochem en Zell in de wijnprovincie Rheinland Pfalz. Gemakkelijk te bereiken, slechts ca. 160 km van Heerlen vindt je hun op een schiereiland in de rivier de Moezel.

Campinglife

Tijdens de jaarlijkse gasten enquete van Campinglive in 2013 heeft Camping Holländischer Hof de 9e plaats van HEEL EUROPA (33.000 Campings) en in Duitsland de eerste plaats behaald. Zij zijn samen met hun team, trots daarop en hun dank gaat uit naar de vele gasten die hier aan hebben meegewerkt.

Over camping Holländischer Hof

De Camping heeft veel te bieden. Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen. Een goed gesorteerde winkel met Nederlandse en Duitse producten, een restaurant met een uitgebreide menukaart, en veel mogelijkheden voor een dagje uit. Tevens wordt er gedurende het gehele seizoen voor volwassenen een gevarieerd recreatieprogramma georganiseerd en in de maanden juli en augustus bieden wij ook een recreatieprogramma aan voor kinderen en jongeren.

Leestip:  Scoutcentrum Buitenzorg met uitdagende activiteiten

WIFI met een prima ontvangst is op het gehele kampeerterrein beschikbaar (en ver erbuiten). Tickets hiervoor zijn tegen een vergoeding in de receptie verkrijgbaar. Daarnaast bestaat de mogelijkheid het systeem met een creditcard te gebruiken.

Samen met de gasten proberen ze zo maximaal mogelijk hun steentje bij te dragen aan het behoud van het milieu door o.a.

  • Verwarmen van water met zonne-energie,  alle stroom wordt opgewekt met waterkracht en om de gasten bewust met het stroomverbruik om te laten gaan, wordt het verbruik per gast per kWh. afgerekend.
  • Optimaal scheiden van afval. Zo wordt glas, papier en plastic en blik, apart ingezameld.
  • Transport op de camping middels electrisch aangedreven golfwagentjes  op waterkrachtstroom.
  • Het gebruik van douchemunten draagt aan een aanzienlijke water- en energiebesparing bij.
  • De verlichting in het sanitair gebouw wordt afhankelijk van het zonlicht en de tijd van dag aangestuurd.
Leestip:  ANWB: nominaties voor de Camping van het Jaar 2024 bekend

Website Holländischer Hof

 4/5 (3)

Wat is je waardering?

2 REACTIES

    • Wij denken van wel, ze schrijven er zelf niet over. Houd er rekening mee dat het heuvelachtig is. Op de camping verhuren ze fietsen, e-bikes en e-choppers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in