Camping Fantázia Tanya Een klein paradijs in Hongarije

Midden tussen de wijnvelden en de velden met watermeloenen wakker worden van het geluid van de wielewaal. Dat is wakker worden op camping Fantázia Tanya, gelegen in de Zuidelijke Laagvlakte van Hongarije. Een camping waar je volledig tot je zelf kunt komen en tijd geen rol speelt.

Hun kampeerterrein staat open voor iedereen die respect heeft voor de natuur. Er zijn ruime kampeerplaatsen met uitzicht op de rondom liggende weilanden en bossen waar de reeën, fazanten en hazen vrij rondlopen.

Overnachten

Zij bieden iedere gast graag een vrije eigen keuze op de wijze van overnachten. Ben je al helemaal bepakt en bezakt en heb je aan een mooi plekje met uitzicht op de zonsopkomst voldoende, of reis je licht en wil je op je bestemming van alle gemakken zijn voorzien?

Leestip:  Campingpark Eifel in de prachtige natuur
Kampeerplekken

Het terrein is 0,5 ha. groot en volledig omheind. Ze hebben diverse grasveldjes voor hun gasten. Op het grote veld vlakbij het zwembad, achterin dichtbij de druivengaard, schaduw of zon, met of zonder elektra.

Op verschillende plekken op het terrein kun je je caravan of tent opzetten. Ook je camper is bij hun van harte welkom! Geef je voorkeur op bij de reservering en ze zullen proberen rekening te houden met je wensen. En misschien verander je toch weer als je eenmaal aankomt. De toilet en douche is altijd dichtbij.

Camping Terrein

Zij hebben gekozen voor een open opzet zodat iedereen kan gaan en staan waar hij of zij wil. Uiteraard vragen zij wel enig respect voor de natuur.

Website Camping Fantázia Tanya: www.fantaziatanya.com

 5/5 (1)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in