Campinglife duo Sander en Jessica in RTL Kampeert

RTL 4 begint 2021 met “Campinglife” duo Sander en Jessica in RTL Kampeert

In hét kampeer programma RTL Kampeert bezoekt Jessica Mendels elke week een kampeerregio in binnen- en buitenland waar zij samen met kampeerders ervaart hoe heerlijk het is om vakantie te vieren op een camping. Waarom is kamperen nou zo leuk en waarom zijn wij Nederlanders er zo goed in?
Daarnaast besteedt Sander Janson in het programma veel aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op kampeergebied. Ruim aandacht is er daarbij voor nieuwe en gebruikte campers. ‘Camperen’ is in “Coronatijd” steeds populairder en naar verwachting zijn er eind 2021 bijna 560.000 kampeermiddelen in ons land.

Tijdens de productie van het programma heeft het productieteam veel opnames gemaakt met een drone. De campings en regio’s zijn daarmee op spectaculaire wijze van boven in beeld gebracht. In het item “vakantie dicht bij huis,” gaat Jessica op pad met met een compacte VW camper. Daarmee bezoekt ze meerdere campings en kampeer gebieden in de Belgische Ardennen. “In deze veelzijdige streek namen we een kijkje bij attracties en bezienswaardigheden en geven we je iedere aflevering natuurlijk ook een aantal campingtips in de Ardennen”.

Leestip:  Onderhoudskosten auto stijgen in eerste helft 2023

Jessica Mendels

Sander Janson en Jessica Mendels keren in 2021 samen terug op de televisie met het kampeerprogramma  van RTL 4: RTL Kampeert. Het duo presenteerde samen tot 2012 het succesvolle programma Campinglife, dat wekelijks rond de 1 miljoen kijkers trok. ‘Nu we een gezellig gezinsleven hebben met twee schoolgaande meisjes is het heerlijk om mijn eerste liefde weer op te pakken en met de ploeg op reis te zijn’, aldus de presentatrice.

Sander Janson

Baptiste Vermeulen, mede-initiatiefnemer van het programma. “We zijn heel blij dat we de campings en regio’s in Spanje net voor de lock down hebben kunnen filmen. We zijn op pad gegaan in het achterland van de Costa Brava, maar laten ook de prachtige kust zien. De kampeermarkt kan zich weer profileren als de “Coronaproof vakantie” op televisie in het special intrest programma. Kamperen is heel populair onder Nederlanders en wij laten graag de nieuwste modellen, mooiste regio’s en campings zien”.

Leestip:  Oostenrijk introduceert dagvignet voor tolheffing

RTL Kampeert’ wordt wekelijks uitgezonden vanaf zondag 31 januari van 17.25 uur tot 18:00 uur bij RTL 4.

 4.5/5 (8)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in