Winterkamperen in Drenthe bij De Hen en De Haan

Het hele jaar ben je van harte welkom op kampeerterrein De Groene Hen & Kampeerterrein de Blauwe Haan in Drenthe. Vanaf november tot april noemen zij dat dan ook winterkamperen. Kamperen in de winter is een bijzondere belevenis!

Je kampeert aan de rand van het natuurgebied Het Holtingerveld (of Ooster- Westerzand) en geniet dus van een prachtig uitzicht op een winters landschap. Overdag maak je de mooiste wandelingen of fietstochten door het unieke Drentse landschap met vennetjes, dichte bossen, heidevelden en het is zelfs mogelijk dat je een paar Schotse Hooglanders treft.

Wist je trouwens dat De Groene Hen en De Blauwe Haan geheel vuurwerkvrij zijn met Oud & Nieuw? Met oud & nieuw kunnen de campinggasten, oud en jong, bekend en onbekend, samenkomen bij het kampvuur en met elkaar het nieuwe jaar inluiden.

Leestip:  Tips voor kamperen in de winter
Kamperen in de winter in Drenthe

In de winter kun je kamperen op hun kleinschalige natuurkampeerterrein. Er zijn slechts 20 kampeerplaatsen, voorzien van elektra, waardoor je optimale privacy maar vooral rust ervaart.

Boven een kampvuur lekkere marshmallows roosteren en ondertussen leuke kampvuurliedjes zingen? Loop dan even langs de receptie of neem contact met hun op, dan bekijken ze de mogelijkheden.

Oud & Nieuw in alle rust

Tijdens oud & nieuw kamperen? Kom dan in alle rust winterkamperen. De camping is geheel vuurwerkvrij zodat je en jouw huisdier het nieuwe jaar in ale rust kunnen inluiden.

Kamperen, of toch liever een accommodatie huren?

Bij hun kun je niet alleen kamperen, maar ook bieden zij diverse verhuurmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een Hidden House, Fallen House, Tipitent of luxe chalet (met sauna).

Leestip:  Camping De Kuilen in omgevingsgebied de heihorsten

Website De Groene Hen & Kampeerterrein de Blauwe Haan: www.blauwehaan.nl

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in