ANWB / Unigarant verzekeringen start met schade service caravan netwerk

ANWB Verzekeren/Unigarant Verzekeringen start met Schade Service Caravan Netwerk.

Vanaf 1 januari start Unigarant, het verzekeringsbedrijf van de ANWB, met ketenpartners OMNIA CCS en DealerRepair het Schade Service Caravan Netwerk. Binnen het netwerk zijn zo’n 45 caravandealers en herstelbedrijven aangesloten. Zo is er voor ANWB Verzekeren en Unigarant klanten altijd een aangesloten hersteller in de buurt.

Het landelijk dekkende netwerk is de nieuwste stap in de ambitie van Unigarant om de beste claimverwerker van Nederland te worden en te blijven. Marcel Spronk, manager Schade van ANWB Verzekeren/Unigarant Verzekeringen legt uit:

“In 2019 jaar zijn we begonnen met een nieuw herstelnetwerk voor campers. Daar voegen we nu een schadeherstelnetwerk voor caravans aan toe. De netwerken vergroten onze grip op schade en schadesturing. En dat leidt tot soepelere schadeprocessen, kortere doorlooptijden en uiteindelijk hogere klanttevredenheid. OMNIA CCS en DealerRepair zijn de perfecte partners voor ons dankzij hun streven naar de hoogst mogelijke standaard in vakmanschap en klantbeleving. Laat het kampeerseizoen maar beginnen.”

Volledig geautomatiseerd schadeproces

Het schadeproces wordt via het platform Dispatch volledig gedigitaliseerd en klanten kunnen met een schade direct door naar een schadehersteller in de buurt. Zo maken we het mogelijk om de juiste klus op de juiste plek te krijgen en klanten direct optimaal te bedienen.

Leestip:  Elektrisch barbecueën met Campingaz

Voor ketenpartners OMNIA CCS en DealerRepair betekent het lidmaatschap van het nieuwe netwerk dat ze een groot deel van de markt gaan bedienen.

Ton Hermus, Business Manager van OMNIA CCS: “Wij zijn blij dat het streven naar maximale klantbeleving, kwaliteit en efficiency wordt beloond met voorzetting van de samenwerking met ANWB Verzekeringen/Unigarant Verzekeringen.”

Hans Louwers van DealerRepair: “Als dealerbedrijven werken we de hele dag met caravans. Kampeerders met caravanschade komen daardoor in een vertrouwde omgeving waar de caravan met actuele kennis en kunde weer gerepareerd kan worden. Ons motto is niet voor niets: liever de dealer, ook voor schadereparatie.”

 4.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in