International Caravanning Association

0

The International Caravanning Association – ‘Niet meer fulltime werken?’ of zin om iets anders te doen! Dit is het moment om het meeste uit het leven te halen, misschien om iets anders te proberen, weg van het werk en vertrouwde plekken?

 

Zij bij ICA omarmen mensen uit veel verschillende plaatsen en landen die een caravan of camper bezitten en die af ​​en toe willen genieten van een bijeenkomst. Het is toch prachtig nieuwe plaatsen en bezigheden te ontdekken?. Zij zijn een zelfhulpvereniging dus ze hebben geen overheadkosten zoals hoofdkantoor en personeel.

Logo ICAOver de International Caravanning Association

Ze hebben leden in veel landen over de hele wereld en ze organiseren een gevarieerd programma van tours en rally’s in vele delen van de wereld, waar alle leden zich overigens voor kunnen aanmelden. Bijeenkomsten zijn statische bijeenkomsten; Zoals rondleidingen waar de groep zich van de ene plaats naar de andere verplaatst, soms door meer dan één land, en meerdere weken kan duren.

Leestip:  Rolf Reinders voorzitter BOVAG Caravan- en Camperbedrijven 
Ze verwelkomen altijd nieuwe leden.

Leden worden gedefinieerd als echte recreatieve touringcaravanners / camperaars; met een minimum leeftijd 18.

Lidmaatschapsinformatie
Lidmaatschap geeft je het recht om het gedeelte voor alleen leden van de website te bekijken, je ontvangt ook om de twee maanden hun nieuwsmagazine met details over alle rally’s, rondleidingen en “borrels” met contactgegevens van de organisatoren enz. om alle vele bijeenkomsten en evenementen bij te wonen.

Wanneer ontmoeten we elkaar?
Op de website en in het tijdschrift zie je het hele jaar door een gevarieerd programma van bijeenkomsten en evenementen, ook houden ze twee keer per jaar de lente- en herfstbijeenkomsten waarbij alle leden worden uitgenodigd om deel te nemen aan de sociale evenementen en om enkele van de functionarissen en raadsleden te ontmoeten.

Leestip:  Zo maak je je kampeertrip voordelig(er)

Website The International Caravanning Association: icacaravanning.org

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in