Camper Stop Area Triscell in Sant’Alessio

De Equipched Area en Camper Stop Area Triscell bevindt zich in Sant’Alessio Siculo een paar minuten van Taormina, in de provincie Messina.
Het ligt op 58,5 kilometer van Catania en op 39 kilometer van Messina. Bij hun vindt je de hartelijkheid en gastvrijheid die typerend zijn voor de Ionische Rivièra, evenals natuurlijk het brede scala aan diensten en de talloze en comfortabele ligplaatsen die jouw verblijf aangenaam maken.

Camper Stop Area Triscell

In hun camperzone Triscell kunnen ze campers en caravans onderbrengen, inclusief parkeerplaats voor jouw auto en een punt voor jouw camperservice.
De campingactiviteit bevindt zich op een strategische positie die toegang biedt tot diensten zoals bakkerijen, bars, pizzeria’s, tabakswinkels en openbaar vervoer op een steenworp afstand.

Faciliteiten
  • Directe toegang tot de zee
  • Water in het juiste gebied laden en lossen
  • Elektriciteit op 6A. De stroom wordt betaald aan € 0,35 per kW / h
  • WC-diensten voor mannen, vrouwen en gehandicapten
  • Barbecue Area
  • Gratis Wi-Fi
Leestip:  Kampeerderij De Kaaiewaaier - hoe het begon

De positie op Google Maps: https://goo.gl/maps/X1Gczdgu4dGThRap7

WINTER AANBIEDING! € 13,00 VOOR 2 PERSONEN PER NACHT + 1 kW / h GRATIS + GRATIS WI-FI Voor bemanning van 2 personen kost € 13,00 met 1 kW / h gratis stroom en gratis WI-FI. L om het teveel aan stroom kost € 0,35 per kW / h

Bij een verblijf van minimaal 3 nachten bedragen de bemanningskosten € 10,00 met gratis WiFi. L stroom wordt betaald € 0,35 per kW / h GRATIS WI-FI EN HONDEN GRATIS VAN BETALING Check-in van 09:00 tot 22:00 en check-out voor 11:00.

Sant-alessio-Siculo-Trisciall

Voor meer informatie over de andere diensten van onze toeristische faciliteit verwijzen wij je naar de website.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in