Camping de Stjelp een oase van rust

Wat is Camping de Stjelp? Zij noemen het zelf onze ontstressingsboerderij camping. In deze tijd van haast, hectiek, stress en drukte is deze plek een oase van rust, waar je in de vrije natuur weer tot jezelf kunt komen. Waar je ’s morgens door de vogels gewekt wordt en de serene rust van de natuur voelt ontwaken en waar de kikkers in de omliggende sloten met hun gekwaak aangeven dat de dag is begonnen.

Camping de Stjelp

Rustige en gastvrije natuur/minicamping “De Stjelp” met uitstekende voorzieningen en trekkershutten, ruime vrije plaatsen met vrij uitzicht, een glampingtent voor luxe kamperen, aansluiting op elektra, schone sanitaire voorzieningen, verlicht terrein, watertap op het terrein, aanrecht met warmwater, koelkasten aanwezig, wasmachine, centrifuge, chemisch storttoilet, fietsroutes, fiets/botenverhuur, Jeu de Boulesbaan.

Leestip:  MenKnow Adventures - Jij weet wat AVONTUUR is!
Rond en om de camping

Op hun camping is ook een GEO-cache verstopt, voor alle avontuurlijke gasten. Op en rondom de camping en het Nationale Park de Alde Feanen zijn er voldoende GEO-caches te vinden.

Openlucht zwembad, winkels waaronder een supermarkt en manege op 2 km. Het Nationaal Park “De Alde Feanen”, vlakbij het vogelrijke gebied: “De Jandurkspolder”. Voor mooie fiets – en wandeltochten.

Trekkershutten

Nederland per hut is een uitgebreide formule voor vakantievrijbuiters. Er zijn in totaal 600 trekkershutten, verspreid over meer dan 260 mooie plekjes in heel Nederland. Door hun onderlinge afstand van ongeveer 25 kilometer, is het mogelijk om zowel fietsend als lopend van camping naar camping te trekken en in dagtochten volop te genieten van het rijk gevarieerde Nederlandse landschap. Ontdekkingsreizigers komen zo aan hun trekken.

Leestip:  Camping Les Pieds dans l’Eau omsloten door natuur
Glampingtent

Nieuw bij Camping De Stjelp: Glamping- en Safaritent WOODY!

Camping de Stjelp glamping

WOODY geeft je een warm en huiselijk gevoel om het heerlijke campinggevoel te combineren met de gemakken van het luxere leven. Je hebt een eigen keuken, douche en toilet, vaste bedden en de inrichting is sfeervol en compleet ingericht met steigerhouten meubelen. Let wel op, honden zijn niet toegestaan in de glamping tent.

Wil je meer weten over Camping De Stjelp

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in