Kip kampeerwagens klaar voor nu en de toekomst

Duurzaam kamperen en terug naar de basis is de trend van dit moment. Kamperen mag weer extra beleving en avontuur betekenen. Gezamenlijk met deze trends en het stijgend aantal elektrische en hybride auto’s is de Kip Kampeerwagen helemaal in trek.

Kip kampeerwagens klaar voor nu en de toekomst

Met modellen vanaf 560 kilo (Shelter Basic), de Kompakt met slechts 790 kilo en het gestroomlijnde uiterlijk, maken de Kip Kampeerwagens uitermate geschikt voor de trekvoertuigen van nu en de toekomst.

Duurzaam kamperen

Het SBS6 duurzaamheidsprogramma Green Make Over bevestigd het groene karakter van de Kip kampeerwagens en gaat nog een stap verder. Het tv-programma neemt elke aflevering de Kip Kompakt (inclusief zonnepanelen) mee met een auto die op waterstof of het CO2-neutrale groengas rijd. Bekijk de info & uitzending.

Leestip:  Watertank en waterleiding van caravan/camper reinigen

Kip kampeerwagens:
Uniek Licht Outdoor Waardevast Toekomstbestendig #MadeinHolland

Kip 2019 kampeer modellen:

Kip Shelter (vanaf 560 kg)
shelterHet gevoel van tent kamperen in een kleine kampeerwagen. Voorzien van extra comfort, zoals een standaard 2 meter bed, mobiel toilet, vloerverwarming en veel opbergruimte. Tevens zorgen het hefdak en de luifel voor een extra avontuurlijke sfeer en ventilatie in de Kip Shelter.

Tip! –> Regulier heb je voor de Kip modellen door het lichte gewicht enkel een B rijbewijs nodig.

Kip Kompakt (vanaf 790 kg)
KompactDe Kompakt behoort tot de populairste en meest karakteristieke caravanmodellen van Nederland. Een 2 of 3 persoons kampeerwagen die door bijna iedere auto kan worden getrokken.
De Kip Kompakt wordt gekenmerkt door: hefdak, ruime keuken, vast toilet of vaste zit en een ruim 2 x 1.70 meter bed.


Kip Vision
 (vanaf 860 kg)
visionUiteraard heeft Kip Caravan in het najaar en de winterperiode niet stil gezeten.
De Kip Vision is voorzien van een geheel nieuw uiterlijk en interieur, met verhoogd gebruiksgemak en comfort. Benieuwd naar de Kip Vision?

Leestip:  Rijden met de caravan in de bergen

Kip Greyline
greylineHet meest uitgebreide en exclusieve model van Kip. Alles voor een vakantie vol luxe en comfort. Een riante keuken, ruime zit en slaapgedeelte met uitgebreid sanitair. Een reis maken met de Greyline is door zijn aangename wegligging en superieure wendbaarheid een waar genot.

 4/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in