Camping Lohan in de prachtige vallei van de Ourthe

Camping Lohan, La Roche-en-Ardenne – De camping is gelegen in de prachtige vallei van de Ourthe, in een bocht van de rivier, op 3 km van het centrum van La Roche, de “Parel van de Ardennen.

Families voelen zich hier meteen thuis, de kinderen kunnen rustig ploeteren in de rivier. Vissers en kayak liefhebbers vinden hier hun dromen. Ook zijn er prachtige wandelingen in de nabij gelegen bossen. De “place to be” voor wandelaars en fietsers.

Camping Lohan

De camping beschikt over zonnige of beschaduwde plaatsen. Er zijn ook een aantal plaatsen voor mobilhomes met verharde grond.

De camping is beschikt over 120 plaatsen voor kort verblijf, en 80 vaste staanplaatsen. Een speciale ruimte is voorzien voor tentjes of groepen voor kort verblijf, direct langs de rivier. Campers en /of mobilhomes kunnen beschikken over plaats met verharde grond.

Animaties

Gedurende de maanden Juli en Augustus, verlengde weekenden, zijn er verschillende activiteiten voor klein en groot!
Animatie voor kinderen: kinderspelletjes, pannekoeken namiddag, kinderparty.

Leestip:  Camping Oeltjen bij het het Zwischenahner Meer

In de middag animatie voor kinderen:
Chateau-springkasteel, clowns, goochelaars, make-up, verschillende spellen.
Eenden race op de rivier. ‘S Avonds biedt de cafetaria ook entertainment : Iedere week BINGO met mooie prijzen in de cafétaria.

Brasserie

Het restaurant is open van Pasen tot eind september en in het herfstverlof, ieder weekend op vrijdag avond, zaterdag avond. . Open ieder avond vanaf 11 Juli tot 18 Augustus.
De keuken biedt je eerlijke streekgerechten met matige prijzen. Probeer maar eens hun lekkere Pavé de Boeuf…runderblokjes, maar ook verse rivier forel, en in het jachtseizoen stoofpotjes van everzwijn.
Je kan hier genieten van het prachtig terras met zicht op de rivier, en in de koude herfst dagen,van een lekker streekbiertje bij de openhaard.

Wil je alles weten over Camping Lohan

 4/5 (1)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in