Sneak Preview dagen 2019

0

Ook dit jaar organiseren zij weer de Sneak Preview dagen. Van 21 t/m 24 juni zijn de nieuwe modellen te bekijken bij Recreatie Binnenmaas. Bij deze nodigen zij je uit om de modellen van 2020 als eerste te komen bezichtigen!

Naast de gloednieuwe Adria en Sunliving modellen zijn ook de nieuwste Isabella voortenten te bewonderen. De voortenten zijn volledig ingericht om aan de behoeften van de moderne kampeerder te voldoen en maken de kampeerbeleving compleet.

Isabella voortenten

Goed om te weten is dat er ook dit jaar Subaru trekauto’s getoond worden door Subaru dealer Kleinwier. Met een trekgewicht tussen de 1400 kg en 2000 kg is biedt Subaru de ultieme trekauto voor wie met een Adria caravan op pad gaat. Probeer de Subaru trekauto zelf en maak tijdens het evenement een proefrit. Rijden in deze trekauto met caravan mag ook met Rijbewijs B. Liever proefrijden in een camper? Ook dat kan!

Leestip:  Het Groene Boekje beleeft unieke derde druk

Subaru trekauto’s

Heb je interesse om de Sneak Preview dagen te bezoeken? En wil je een proefrit maken? Meld je dan gratis aan. Bij aanmelding ontvang je tevens een gratis parkeerkaart en koffie voor 2 personen!

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *