Camping Hoeve Springendal in de Tuin van Nederland

In het Twentse Ootmarsum vinden we op een steenworp afstand van de grens met Duitsland de prachtige Camping ‘Hoeve Springendal’. Camper TV was er te gast en maakte bijgaande video in een schilderachtige omgeving.

Overnachten, kamperen & beleven op historisch landgoed Hoeve Springendal

Op en rond het eeuwenoude erf aan de Brunninkhuizerbeek, op een steenworp afstand van de Duitse grens, scharrelen de kippen en wroeten de Bentheimer landzwijnen nog in het zand. Natuurrunderen en Wildshire Horn schapen zorgen voor het beheer van de gebloemde beekdalen. Trekpaarden worden nog ingezet voor werkzaamheden op de kruidenrijke graanvelden.

Welkom in de ‘Tuin van Nederland’ zoals de bijnaam van het Springendal luidt.

Wandelen en fietsen in Twente

Ga volop genieten van dit oude Twentse landschap. Met de vernieuwde wandel- en fietsnetwerken voor de deur is er eindeloos veel te ontdekken. Verschillende natuurgebieden wisselen elkaar af. Vele karakteristieke  dorpjes en oude stadjes zo als Ootmarsum en Oldenzaal hebben veel te bieden aan historie, cultuur en kunst of ga gewoon even lekker genieten op een terras.

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud
Paard en wagen

Hun Koetsier Hennie vertrekt elke woensdag en zondag om 11 uur van ons erf. Hij brengt je naar de mooiste plekjes van het grensgebied en vertelt over de natuur en historie van de omgeving.

Nieuwsgierig geworden naar Camping Hoeve Springendal kijk dan hier.

Onze dank gaat uit naar de mooie 4K video van Camper TV

 4.9/5 (10)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in