Camper TV: Het snelst groeiende videokanaal voor Camperaars- en Kampeerders

Camper TV: Het snelst groeiende (Camper- en Kampeer) YouTube kanaal van Nederland.

Wat is dat, Camper TV? – Camper TV is een online videokanaal voor iedereen die geïnteresseerd is in camperen en kamperen en alles daar omheen. Het kanaal laat informatieve video’s zien over camperplekken, campings of minicampings, interviews met mede camperaars of eigenaren van campings of camperplekken en nog veel meer. Elke zondag komt er een nieuwe video online, maar ook door de week kun je regelmatig nieuwe video’s op dit kanaal verwachten. Camper TV is te vinden op diverse Social Media zoals Youtube, Facebook, Instagram en Twitter.

Hoe is het begonnen?

Logo Camper TVCamper TV is door mij, Erik Veltkamp, bedacht en opgericht in April 2018. Ik ben altijd al bezig geweest met filmen en fotograferen, en dat is al begonnen met 8 mm smalfilm en zelf ontwikkelen van foto’s. Je kunt wel zeggen dat dit een passie van mij is. Daarnaast zijn mijn vrouw en ik altijd al kampeerders geweest, eerst met een tent, later met een caravan en al weer sinds 12 jaar zijn wij enthousiaste camperaars. In de wintermaanden ben ik actief bij regionale omroepen en daar heb ik veel ervaring opgedaan hoe je video’s en interviews opneemt, regisseert en uiteindelijk monteert tot een goede video.  En daar ontstond ook het idee voor Camper TV,  een mogelijkheid om mijn beide hobby’s met elkaar te combineren. Toen ik begon met Camper TV had ik geen verwachtingen; ik wilde mijn video’s delen en dacht nog niet aan abonnees en kijkcijfers. Maar het kanaal sloeg aan: Het aantal abonnees steeg vanaf de start explosief en nog steeds mag ik dagelijks nieuwe abonnees op YouTube en volgers op Facebook begroeten.

Leestip:  Oostenrijk scherpt regels aan rond tolheffing zware campers

Hoe gaat het nu?

Na ruim een jaar staat de teller op meer dan 2300 abonnees en daarmee durf ik mij met een gerust hart het snelst groeiende YouTube kanaal van Nederland (in deze categorie) te noemen. Dat de populariteit van Camper TV snel stijgt is ook een aantal organisaties opgevallen. Steeds vaker wordt gevraagd of ik een video kan komen maken bij evenementen, campings, camperplekken, enzovoorts. Omdat het kanaal hobbymatig is, en ik ook graag wil dat dit zo blijft, ga ik zorgvuldig om met deze verzoeken.

Hoe kan ik Camper TV volgen?

QR Code Camper TVWil je niets missen van Camper TV, abonneer je dan (gratis) op dit YouTube-kanaal en klik op het belletje, dan krijg je automatisch een berichtje als er een nieuwe video online komt. Abonneren kun je op www.youtube.com/campertv

Leestip:  ANWB Reizen lanceert tweede reismerk: Fox

Wil je buiten YouTube nog meer informatie? Dan kun je ook de Facebookpagina volgen, lid worden van de besloten Facebookgroep en Camper TV volgen op Instagram en Twitter.
Ik zie je graag binnenkort terug op Social Media of natuurlijk in het echt!

Groet, Erik, Camper TV.

 4.4/5 (8)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in