Adria’s mobiele tenten inspirerende avonturen

Dichterbij de natuur – “Inspirerende avonturen dichter bij de natuur” onderbouwt de Adria-filosofie en de innovatieve geest die ze in hun producten stoppen. Vrije tijd is iets kostbaars en ze hebben een obsessie voor kwaliteit, dat is wat je gelukkig maakt en motiveert.

Comfort boven alles

Kamperen in nieuwe vormen van mobiele tentconstructies met vleugjes glamour heeft de kampeerwereld een nieuw leven ingeblazen. Adria’s mobiele tenten bieden een glamping-ervaring als geen ander. In de natuur, maar met vrijheid, een nieuwe stijl en met verschillende niveaus van comfort. Ontworpen met behulp van een intelligent ontwerp en gebouwd volgens de kwaliteits- en duurzaamheidsnormen van Adria, zijn hun mobiele tenten net als luxe hotelsuites direct in de natuur.

Woonruimte

Eigentijds interieur en ruime luxe woonomgeving. Een ruime keuze aan lay-outs en opties. Ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten. Glamping comfort op hoger niveau.

Leestip:  Isabella kan terugkijken op een goed seizoen
Keukens

Intelligent ontworpen keukens op basis van ergonomische principes, met stijl en functionaliteit en uitgevoerd met de beste energiebesparende apparaten.

Slaapkamers

Ruime slaapkamers met superieur comfort. Uitstekend voor rust en ontspanning. Matrassen van de beste kwaliteit en ingebouwde functies.

Badkamers

Luxe badkamers in hotelstijl met hoogwaardige voorzieningen en luxe details. Uw persoonlijke ruimte die speciaal voor u is ontworpen.

Opberging

Geoptimaliseerde berging met opbergplaatsen voor al jouw spullen en zelfs een walk-in kast.

adria mobiele tenten

Ontworpen om te presteren

Zij begrijpen de wetenschap van constructie, de behoeften van hun klanten en de eindgebruikers. Zij produceren in faciliteiten van wereldklasse en bieden een systematische benadering van mobiele tenten. Hun bouwmethoden en modulaire systemen stellen je in staat jouw gemoedsrust te kiezen. De indelingen vormen een ideale balans tussen praktisch, comfort en privacy. Hun mobiele tenten zijn  ‘ontworpen om te presteren’ met gecertificeerde kwaliteit. Ontworpen om te genieten, gebouwd om lang mee te gaan

Leestip:  Van avontuurlijke boomhut tot luxe safaritent
Natuur bestendig

Hun mobiele tenten zijn gebouwd in de natuur om de natuur te weerstaan. Ze zijn duurzaam tegen de sterkste krachten van de natuur – wind, water en zelfs winterbestendig. Wanneer ze verankerd zijn, zijn onze tenten bestand tegen windvlagen van meer dan 100 km per uur. En je kan de garantie zelfs tot 5 jaar verlengen voor canvasmaterialen met onze speciale winterafdekking.

Wil je alles weten over de Adria’s mobiele tenten? kijk dan op de website.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in