Camping La Plaine aan rivier de Lot in de Aveyron

Camping La Plaine is een kleinschalige camping gelegen aan rivier de Lot in de Aveyron op ongeveer 1000 km vanaf Nederland. Het is een kleine familiecamping met zwembad, kidsclub en Nederlandse eigenaren. Honden zijn hier welkom.

Familiecamping la Plaine heeft 65 plaatsen en deze zijn lekker ruim opgezet en gemiddeld 110 m². De camping is hondvriendelijk. Je kan hier prachtige bergwandelingen maken, pootje baden in de rivier of de historische steden als Conques, Figeac, Roquefort, Belcastel en het viaduct van Millau ontdekken.

Geen gesjouw met luchtbedden of gasflessen

Hun De Waard huurtenten, model vergrote Zilvermeeuw, zijn geschikt voor 2 volwassenen met maximaal 4 kinderen, of 4 volwassenen.

De tenten zijn voorzien van matrassen, stoelen, tafel, koelbox, gasfornuis en pannen. Alles is er al, je hoeft alleen maar slaapzakken, kussens, kleding en handdoeken mee te nemen.
De Vergrote Zilvermeeuw is een stormvaste tent waar je met het hele gezin van geniet. Het unieke aan deze tent is de leefruimte; de tent heeft een ingangshoogte van 215 cm, een nokhoogte van 260 cm en een oppervlakte van iets meer dan 21 m2 met een ruim woongedeelte en 3 aparte slaapcabines.

Camping La Plaine een paradijs voor kinderen

Dammetjes bouwen en op een luchtbedje de rivier af. Kinderen zijn er de hele dag mee bezig. En natuurlijk meedoen aan de kidsclub! In het hoogseizoen iedere week van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Ze knutselen en doen samen leuke spelletjes. Kleine waarschuwing: de kinderen willen aan het einde van de week niet meer weg!

  • Tennisbaan, tafeltennis, jeu de boules
  • Verwarmd zwembad
  • Volleyballen, speeltuintje
  • Wandel- en fietsroutes vanaf de camping
  • Vissen in de rivier
  • Paardrijden, kanoën
  • Restaurant iedere avond geopend
  • Donderdagavond = pizza-avond
Leestip:  De Waard Tenten opent het kampeerseizoen
Samen tafelen of een drankje aan de bar

Geen zin om zelf te koken? Geen probleem, in hun restaurant hebben ze prima maaltijden voor een vriendelijke prijs. En behalve een complete schotel of lekkere snacks, ben je ook van harte welkom voor een drankje aan de bar of op het terras. Regelmatig hebben ze ook een Happy Hour. De wifi is gratis.

Wil je alles weten over Camping La Plaine

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in