De Waard tenten vakkundig en ambachtelijk

Zorgeloos genieten met je eigen vertrouwde De Waard, elke vakantie opnieuw. Dat is waar ze zich bij De Waard met veel plezier voor inzetten. Op ambachtelijke wijze produceren ze stormvaste tenten waarmee je onvergetelijke avonturen beleeft, op de mooiste kampeerplekken ter wereld. Plaats je tent elke zomer op je favoriete Nederlandse camping, trek door Europa of geniet van de stilte op plaatsen waar maar weinig mensen je zijn voorgegaan. Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken: een tent van hun gaat eindeloos lang mee, in weer in wind.

Stormvast, 100% waterdicht en bijzonder comfortabel

Er is geen machine die een hun tent volledig kan produceren; een deel van ons productieproces verloopt nog altijd ambachtelijk. Elke De Waard is vakkundig afgewerkt met de beste materialen en vervaardigd met veel oog voor detail. Je tent is hierdoor volledig stormvast en 100% waterdicht. Met uitzondering van de lichtgewicht trekkerstenten, is het doek gemaakt van 340 grams Ten Cate katoen uit een Nederlandse weverij. Dit katoenen tentdoek heeft veel ademend vermogen wat, in combinatie met de ventilatiemogelijkheden, resulteert in een prettig leefklimaat in de tent.

Leestip:  Beschutting op de camping onder de Air Shelters van Coleman
Ambachtelijk geproduceerd sinds de jaren ‘50

Het begon allemaal met de Albatros, een noktent die in de jaren ‘60 werd gemaakt door Machiel De Waard, oprichter van het Nederlandse familiebedrijf. Zijn doel? Een tent op de markt brengen die sterker, stormvaster en comfortabeler zou worden dan elke andere kampeertent. Daarin slaagde hij; de Albatros werd erg populair, met name onder jonge gezinnen. De stormvaste nokconstructie en het geïntegreerde kuipzeil waren 2 van de uitvindingen waarmee meneer De Waard kamperen naar een hoger niveau wist te tillen. Na de Albatros volgden vele andere tentmodellen en inmiddels hebben ze hun collectie uitgebreid met kampeermeubels, slaapartikelen en allerlei andere kampeeraccessoires.

Voor elk avontuur een unieke De Waard

Of je nu alleen kampeert, samen, met vrienden of met het hele gezin, in onze collectie vind je altijd een kampeertent die bij je vakantie past. Ze maken noktenten, boogtenten, familietenten, kindertenten, seizoenstenten en (lichtgewicht) trekkerstenten. Populaire modellen als de Velduil, Brilduiker en Kuifmees zijn niet meer weg te denken uit het kampeerlandschap. Het is daarbij heel bijzonder om te merken hoe mensen helemaal verknocht raken aan hun eigen vertrouwde De Waard. Het begin van de vakantie voelt als thuiskomen en hun De Waard tent als een tweede huis. Een groter compliment kun je hun niet geven.

Leestip:  Tentreparaties voor het repareren van kampeertenten

Meer informatie over De Waard

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in