Ook dit jaar weer bijzondere kampeermiddelen

Dit jaar laten ze op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs weer bijzondere kampeermiddelen zien. Exoten die je niet iedere dag tegenkomt. Waar je dan aan moet denken? Bijvoorbeeld een caravan waarmee je ook het water op kan!

 

KAMPEREN ZONDER GRENZEN MET DE CARAVANBOAT

CaravanboatDeze caravan is een combinatie van een woonboot en een caravan. Aan de ene kant kun je de boot overal te water laten en ermee door binnen- en kustwateren varem en aan de andere kant kun je hem (met een speciaal gebouwde trailer) achter een SUV plaatsen.
Je bekijkt de Caravanboat op de beurs. Wil je nu al meer informatie? Kijk dan op de website.

ONTDEK DE BEAUER 3X

BEAUER 3XJe hebt hem misschien al eens gezien in een boekje of online; de BeauEr 3x. Een hele bijzondere compacte caravan. De bedenker van BeauEr 3x had een heel duidelijk doel voor ogen. Hij wilde een kleine caravan ontwikkelen, maar wel een met alle gemakken van een groot luxe kampeermiddel. Het resultaat is de BeauEr. De BeauEr 3X, internationaal gepatenteerd, is gebaseerd op hetzelfde principe als het onderschuifbed. Deze techniek maakt het mogelijk om horizontaal drie modules boven en onder elkaar in te zetten. Het bewoonbare oppervlak is daardoor te verdrievoudigen. Verwacht geen moeilijk systeem wat je met drie mensen ‘uit moet klappen’. Eén persoon kan de set moeiteloos uitvouwen in minder dan 60 seconden. Na het uitschuiven is de caravan 4,6 meter breed, drie keer zo groot als in de oorspronkelijke vorm. Wil jij de BeauEr 3x in het echt zien? Dat kan op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs!

Leestip:  Cruciaal comfort de nieuwe Forester stoelen van Coleman

DE KOLONIVAN: CHANGE IS COMING
De KolonivanDe Kolonivan is ontworpen op eigen initiatief, het wordt tijd voor vernieuwing in het ontwerp van caravans, een caravan van nu, maar vooral eentje voor de toekomst. De Kolonivan is van wiel tot dak nieuw ontworpen. Aerodynamisch niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de zijkant, voor een gunstige wegligging en 20 inch wielen voor veiligheid, comfort en een stoere uitstraling. Qua vormgeving is veel aandacht besteedt aan ruimte, eenvoud en design. Er wordt aan gewerkt om dit ontwerp zo snel mogelijk in productie te krijgen. Op de beurs is een schaalmodel aanwezig.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in