Gratis controle op de gasfles, -tank, -slang en -drukregelaar

Dit najaar kun je een gratis controle op de gasfles, -tank, –slang en -drukregelaar in je camper laten verrichten bij diverse bedrijven die zijn aangesloten bij NKC Camperschadeservice.

Tijdens dit bezoek worden bovendien de gasleidingen afgeperst en de aarde via een CEE invoer gecontroleerd op een aardlek, zaken die je echt aan een vakman wilt overlaten.

De Gas & Aardlek Check kun je in de maanden oktober, november en december laten uitvoeren bij een bedrijf die te vinden is op de NKC pagina. Al deze bedrijven zijn partners uit het NKC Camperschadeservicenetwerk.

Belangrijk te weten is dat dit een hele specifieke check betreft aangaande de hoofdgasaansluiting in de gasflessenkast van je camper. Het is niet te vergelijken met regulier onderhoud of een volledige keuring van een camper. Wel ontvang je een certificaat waarop staat wat er is gecontroleerd, wat de bevindingen zijn en welke aanbevelingen zijn gedaan.

Leestip:  Campercontact versnelt ontwikkeling met groeikapitaal

Het is noodzakelijk om vooraf een afspraak te maken en daarbij te vermelden dat het de GRATIS NKC Gas & Aardlek Check betreft. Hiervoor kun je vanaf nu contact opnemen met een deelnemend bedrijf. De afspraak zal in overleg gepland worden in de maanden oktober, november of december. Laat vooraf weten dat je lid bent en neem je lidmaatschapspas mee.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in