Buitenluchtleven Langs de Waddenzee – Korte & lange wandelingen

Uitgeverij FJORD – frisse boeken voor buitenmensen
Buitenluchtleven Langs de Waddenzee!

Een wandeling van een uurtje, een hele middag of zelfs een lang weekend? In Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos. Je moet soms alleen even weten waar. De opvolger van het boek Buitenluchtleven Nederland omvat meer dan 130 wandelplekken langs de Waddenzee!

Wandelen op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Maar ook, en dat is waarschijnlijk veel verrassender: wandelen langs de Waddenkust op het vasteland. Er zijn prachtige routes in de Kop van Noord-Holland, Friesland en Groningen, met uitzicht op het wad,  lopen door de eindeloze stilte of prachtige terp- en wierdedorpen.

In de zomer verschijnt het derde deel uit de serie: Buitenluchtleven Randstad & Groene Hart.

Wat maakt deze serie wandelboeken zo bijzonder?
  • Geschreven voor wandelaars die op zoek zijn naar inspiratie.
  • Korte & lange wandelingen.
  • Indeling per gebied en eiland.
  • Links naar websites en route-downloads via de website van de uitgeverij.
  • Beknopt en praktisch.
Leestip:  Fjällräven Classic 2024 - Meerdaagse trekking voor iedereen
SPECIFICATIES

AUTEUR PETRA DE HAMER

Petra de Hamer is de oprichter en uitgever van FJORD. Ze wandelt al jaren graag door Nederland en de rest van Europa. Alle wandelingen zijn door haarzelf gelopen, beschreven en gefotografeerd.

Petra over Buitenluchtleven Langs de Waddenzee

Buitenluchtleven Langs de WaddenzeeVeel mensen gaan vaak naar ‘hun eigen’ Waddeneiland. Ik kan je aanraden om een keer een ander eiland te bezoeken. Ze hebben allemaal iets bijzonders. Dus ben je eigenlijk ‘van Schier’ ga dan een keer naar Ameland. Ik hoop echt dat dit boek je daarbij gaat inspireren.
Er staan niet alleen wandelingen in, ook een handvol hotels & restaurants. Aangezien daar niet de nadruk op ligt, wordt dat ruimhartig aangevuld op de website. Tegelijk met het verschijnen van het boek, staat die extra informatie online.
De Kop van Noord-Holland, het noorden van Friesland en Groningen zijn wat minder bekende gebieden in Nederland. De schoonheid en de leegte heeft me aangenaam verrast en ook ontroerd. Ook niet onbelangrijk: je kunt je weekend of vakantie op de eilanden verlengen op het vasteland. Goedkoper en minder druk.

Leestip:  Hiken en eco adresjes in de Franse Ardennen
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in