Jos van der Stege nu werkzaam bij Fiamma

Fiamma, opgericht in 1945, is niet meer weg te denken uit de recreatiewereld. Het Italiaanse familiebedrijf is een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling, productie en verkoop van luifels, fietsendragers en aanverwante buscamper, camper en caravan accessoires. De afgelopen jaren zijn de verkopen enorm gestegen, om de kwaliteit van de producten en service te kunnen blijven waarborgen in de toekomst, hebben ze geïnvesteerd in mensen; ook in de Benelux.

Sinds maart 2023 is Jos van der Stege, na een korte uitstap in de wereld van powertools, weer terug in de recreatie branche. Fiamma heeft hem aangesteld als Salesmanager voor de Benelux. Hij zal een ondersteunende rol vervullen aan de distributeurs, dealers en eindgebruikers van Fiamma producten. De functie is gericht op sales, aftersales en ondersteuning op technisch gebied.

Jos van der Stege werkt al meer dan 20 jaar in de recreatiebranche. Voorheen was hij samen met Ed Muller voor meer dan 18 jaar eigenaar van Memo Europe b.v. waarvan ze beide de aandelen hebben verkocht in 2021.

Leestip:  NKC neemt deel aan Nationaal Camperweekend

Meer weten over Fiamma, bezoek dan de website: www.fiamma.it

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in