Bergen vol herfst in de Tiroler Zugspitz Arena

De Tiroler Zugspitz Arena is in de herfst misschien wel op haar mooist. De berggidsen van deze populaire streek bieden dagelijks de mooiste herfstwandelingen aan. Zo verken je in goed gezelschap de kleurrijke bergen en dalen van het bosrijke Alpengebied en steek je er ook nog wat van op.

Met de Tourplanner op www.zugspitzarena.com/nl vind je de mooiste hikes. Voor begeleide wandeltochten met een ervaren berggids kan je terecht bij meerdere aanbieders, waaronder:

Lermoos: alpinschule-lermoos.com
Ehrwald: bergsport-total.at
Heiterwang am See: Werner Gratl
Bergsport Berwang

Actieve vakantiegangers die graag in een groep wandelen, kunnen in de Tiroler Zugspitz Arena ook deelnemen aan groepswandeltochten. Je wandelt naar schilderachtige plekjes waarbij je onderweg veel opsteekt over de Alpenflora en -fauna. Je geniet van indrukwekkende bergpanorama’s en krijgt en passant goede tips voor het verder verkennen van de regio.

Leestip:  Wandel en fiets langs verhalen uit het verleden

De inwonende berggidsen in de zeven plaatsen aan de voet van de Zugspitze bieden de mooiste tochten aan. Je kunt je direct aanmelden bij de berggidsen of bij de VVV-kantoren van de zeven plaatsen van de Tiroler Zugspitz Arena. Er zijn meer dan 150 verschillende routes die je leiden door de spectaculaire herfstwereld van de Alpen.

Gezellige hutten

Na een sportieve inspanning volgt natuurlijk een stop voor de inwendige mens. De vele gezellige almen en hutten in de Tiroler Zugspitz Arena bieden alles wat je wenst aan eten, drinken en terrassen te midden van de imposante bergen. Bij elke hut geniet je van de Tiroolse gastvrijheid, de regionale specialiteiten en een onvergetelijk panorama.

De Tiroler Zugspitz Arena staat bekend om de vele, prachtige familiehotels en campings waar je heerlijk kunt verblijven. Met de auto ben je er zo, het ligt in Tirol net over de grens met Duitsland. Het gebied telt zeven charmante dorpjes aan de zonzijde van de imposante Zugspitze. Het is een oase van ruimte, rust en prachtige natuur. Maar ook een gebied waar je samen enorm veel kunt beleven. Gastenkaart of Z-ticket: als je zo’n voordeelkaart hebt kun je hier gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Leestip:  7 herfstwandelingen aan de zonzijde van de Zugspitze

Website Tiroler Zugspitz Arena: www.zugspitzarena.com/nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in