Vivo een eenvoudige reisgenoot

Vivo de compacte en slimme voortent voor caravans, campers en bussen. Dankzij de elegante en eenvoudige vorm is de Vivo de ideale keuze voor korte outdoorvakanties. De Vivo is zeer eenvoudig op te zetten en kan in een handomdraai worden omgebouwd tot een luifel om tijdens uw zonnige avonturen schaduw te creëren.

De Draught Stopper met luchtbuis zorgt voor een goede afdichting langs de caravan en dankzij de dubbele pees kan de tent zowel aan caravans, campers als bussen worden geschoven.

De Vivo

is uw ware en eenvoudige reisgenoot en heeft alles in zich om van jouw outdoorvakantie een succes te maken. Dankzij de ingenaaide gordijnen, de brede open voor- en zijkanten en de eenvoudig op te zetten tent ben je met een Vivo Air-voortent altijd klaar om op vakantie te gaan. Dankzij de eenvoudige constructie, vorm en coole look is reizen met een Vivo leuk en prettig.

Leestip:  Opblaasbare voortent voor het komende kampeerseizoen

vovo binnen

Door de eenvoudige constructie, vorm en stijl is de Vivo de perfecte keuze voor kortere vakanties in de natuur. De AIR tent geeft veel ruimte en is licht van binnen door de lichte panelen in het dak.

De Vivo is leverbaar in 2 maten. De Vivo met een blauwe markering is voor caravans met een maximale hoogte van 255 cm en de Vivo met de oranje markering is voor een kampeerbus of camper met een hoogte van maximaal 270-290 cm.

Verklaringen
Tekeningen front en zijdelen uitleg

Blauw streep: Ritssluiting voor uitneembare en neerrolbare tentdelen
Grijs venster: Insectenhor met folie vensterflappen

Plattegronden

Pijlen boven en beneden + getal: Diepte van het vloeroppervlak
Blauw streep: Uitneembare en neerrolbare tentdelen
Gestippelde buitenlijnen: Petluifel
Zwarte hoekjes: Deuropeningen

Voordelen

Bodemmaat: D260xB300 cm

Gewicht: 22,4 kg

Details: Uitritsbaar front, zijdeuren/raam met muggengaas, ingenaaide gordijnen en de mogelijkheid om het hele front opzij te rollen, Advanced Air System, Draught Stopper met lucht tegen de caravan, klittenband met mogelijkheid voor LED strips, bekende materialen van Isabella, reflecterende scheerlijnen, vakken voor scheerlijnen, extra grondzeil (apart te koop), dubbele pees, dubbele luchtpomp, grote petluifel (50 cm).

Leestip:  De nieuwe premium luifels voor campers

Opties voor montage: Kuipzeil, te monteren aan de tent.

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in