Camping Panoramablick ideaal gelegen

Omgeven door bossen, velden, meren en vijvers in de Harz is onze comfort – camping Panoramablick. Met een breed scala aan attracties en dingen te doen, kan je de omgeving verkennen of gewoon ontspannen. Sinds 1913 is het bedrijf in handen van de familie. De vriendelijke sfeer en hun gastvrijheid gecombineerd met de goede keuken staat er borg voor dat je zich bij hun thuis voelt.

In de omgeving bevinden zich talloze bezienswaardigheden, maar je kunt natuurlijk ook gewoon uitwaaien. Wie liever midden in de natuur zijn vakantie doorbrengt komt volledig aan zijn trekken op onze “Comfort Camping”. Deze ideaal gelegen camping heeft 40 staanplaatsen. Iedere staanplaats heeft een eigen douche, toilet en wastafel. Zij informeren je graag over de mogelijkheden en hopen je snel te mogen ontmoeten.

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land
De camping Panoramablick

Uniek in zijn soort is de in het jaar 2000 geopende camping ” Panoramablick”. De 40 plaatsen hebben elk een “natte cel” waarin een douche, toilet en wasbak en heeft iedere caravan een eigen water- en stroom aansluiting alsmede een vuilwaterafvoer.

De auto kan je bij de caravan parkerenen er worden diverse activiteiten georganiseerd. Hun hotel “Zur Linde” bevindt zich ongeveer 200 meter van de camping en staat borg voor een heerlijke maaltijd.

In Dankerode is een bakker, slager, kleine supermarkt, postkantoor, bank, sauna, kegel- en tennisbaan. Dankerode beschikt over een goede infrastructuur en is een van rijkswege algemeen erkend kuuroord. De camping heeft in 2001 het certificaat van 4 sterren verkregen van het Duitse Toeristenverbond.

Op het terrein van de camping is 1 caravan te huur. Caravan 1 (8.50 m. lang) voor 5 + 2 personen: Grote voortent voorzien van tuinmeubels en 2 slaapplaatsen in de uitbouw ; Complete keuken, satelliet-TV. Aan de ene kant 3 bedden waaronder 1 stapelbed en een 1-persoons bed; aan de andere kant een ruim 2-persoons bed, welke verkregen wordt door ombouw van het zitgedeelte. De caravan en voortent zijn voorzien van een extra isolerend dak.

Leestip:  Kamperen met de kinderen in de zomer

Wil je meer weten over Camping Panoramablick

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in