Camping Ketjil in de duinen van Voorne

Tussen de dorpen Oostvoorne en Rockanje, midden in de duinen van Voorne, ligt deze prachtige Camping Ketjil. Omringd door natuur ben je weg uit de drukte van alledag. Geniet van de gastvrijheid en van de rust, of van een van de vele outdoor mogelijkheden zoals mountainbiken, wind & kitesurfen of catamaran zeilen. Door de unieke ligging van de camping in het duingebied ben je ook voor wandelen en fietsen aan het juiste adres.

Camping Ketjil

Op Camping Ketjil ben je welkom voor een korte kampeervakantie, een heel seizoen, of op een vaste plaats met jouw eigen stacaravan bij hun op de camping.

Nieuw op de camping zijn de safaritenten en chalet, waar kamperen naadloos samen gaat met het comfort van een huis.

Camping Ketjil biedt verschillende mogelijkheden. Het uitgestrekte kampeerterrein heeft ongeveer zeventig vaste plaatsen, allemaal ruim opgezet en omringd door groen. Hier plaatst je jouw eigen (sta-) caravan die het hele jaar kan blijven staan. Ook verhuren ze acht à tien seizoenplaatsen die net als de vaste plaatsen ruim en groen zijn. Voor kampeerders hebben ze vijf riante passantenplaatsen, elk voorzien van elektriciteit. Campers, caravans, vouwwagens en tenten zijn allen welkom. Alleen honden zijn niet toegestaan.

Leestip:  Camping Holsteenbron in het mooie Zonhoven
Faciliteiten
  • Warme douches (gratis)
  • Parkeerplaats op het parkeerterrein (gratis)
  • Wasmachine en droger (€ 3,50/€ 2,50)
  • WiFi (€ 3,-/ € 5,-/ € 10,-/ € 20,- per dag/weekend/week/maand)*
  • Kleine speeltuin
  • Kitesurfschool en verhuur
  • Fiets- en mountainbikeverhuur
  • Tafeltennis/voetbaltafel
Een groene camping
Deze camping ligt niet alleen ín het groen maar wordt zelf ook steeds groener. Het warme water uit de douche komt uit de zonneboiler en elektriciteit wekken ze op met zonnepanelen.
Omgeving en activiteiten

Voornes duinlandschap bestaat gedeeltelijk uit historisch cultuurlandschap met de originele duinhuisjes en gedeeltelijk uit natuurgebied. De afwisselende omgeving is erg geschikt om fietsend of wandelend te verkennen.

Alles weten over Camping Ketjil

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in