LMC Campers & Caravans

Voor LMC zijn hun caravans en campers meer dan alleen maar een eenvoudig product. De drie merkwaarden herinneren ons er elke dag aan, waarom wij houden van datgene wat wij maken.

Passie, verantwoordelijkheid en traditiemerkwaarden

Voor ons zijn onze caravans en campers meer als alleen maar een product. Onze drie merkwaarden herinneren ons er elke dag aan, waarom wij van dat wat wij maken zoveel houden.

Passie voor caravanning

De passie voor het kamperen is in hun onderneming zowel vroeger als nu hetzelfde gebleven. Het gevoel van vrijheid, één zijn met de natuur en flexibiliteit is niet vergelijkbaar met een hotel of een vakantiehuis. Het begint al als men op weg is met een caravan of camper, omdat men zich overal thuis voelt, op elke bestemming waar dan ook. Met de caravan is men onderweg en gelijkertijd thuis.

Leestip:  Vernieuwde Adria Twin Max buscampers op MAN
Verantwoording voor de klanten van LMC

Zij ondersteunen de dialoog tussen klant en dealer. Evenementen en beurzen zijn hun belangrijke communicatiemiddelen, als ook de sociale netwerken Facebook en YouTube. Ondersteunen – luisteren – omzetten, zo luid onze devies.

Uit traditie vooruitstrevend

Zij waarderen de duurzaamheid, veiligheid en waarde van hun producten, waar hun klanten op kunnen vertrouwen. De liefde voor het detail zorgt bovendien voor het welzijn van hun klanten. Naast hun tot nu toe, zeer innovatieve producten, streven zij duurzame nieuwe visies en nieuwe ontwikkelingen na.

Alles weten over het merk LMC Campers & Caravans

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in