Camping Bei Jena vlakbij Porstendorf

Camping Bei Jena is een rustige, zeer ruim opgezette camping gelegen op een steenworp afstand van Jena in het dorpje Porstendorf. Voor mensen die willen onthaasten is het een ideale plek.

In een van de mooiste gebieden van Duitsland ligt deze camping, ongeveer 3 kilometer noordelijk van Jena, tussen de rivieren Saale en Lache. Voor jouw vakantie kan je in Thüringen, het groene hart van Duitsland op deze idyllische plaats veel rust en recreatie vinden.

Op een natuurterrein van ongeveer 200.000 vierkante meter met veel oude bomen en grasvelden, vindt je altijd een mooi plekje. Voor vakantiegangers, trekkers en campingvrienden zijn hier ideale mogelijkheden voor actieve en passieve recreatie. Voor ontspanning, cultuur- en muziekevenementen of voor alleen overnachting, hebben zij plaats. Ze hebben faciliteiten voor individuen en voor groepen tot 150 personen.

Leestip:  De nationale kampeerdag: vier én ervaar het kampeergeluk
Camping Bei Jena

De camping is onderverdeeld in een aantal ruime velden die gescheiden zijn door natuurlijke begroeiing, met plaats voor seizoensrecreatie en toeristische staanplaatsen. De camping is direct gelegen aan de Saale. Voor de kinderen is er in het midden van elk veld een speeltoestel, o.a. speelhuisjes, schommels en een zandbak. In de buurt van de receptie staat een grote trampoline. Er zijn ook verschillende speelplaatsen bij het meer.

Kampeerplaatsen

De kampeerplaatsen op het campingterrein zijn voorzien van elektra. Direct aan het meer hebben zij kampeerplaatsen zonder elektra. Hier kan je genieten van de mooie zonsondergang en uitzicht op het water. Deze plaats is in beginsel alleen toegankelijk voor wandelaars en fietsers. Er zijn geen voorzieningen om te douchen, alleen toiletten. Je kan natuurlijk het sanitair benutten op de camping.

Honden

Honden zijn welkom op onze camping maar er gelden wel regels:

Leestip:  Faciliteiten die niet kunnen ontbreken op de camping

– Op de camping dient uw hond altijd aangelijnd te zijn.
– Laat jouw hond zo veel mogelijk buiten het terrein uit.
– Maakt je aub gebruik van de gratis opruimzakje die bij de receptie verkrijgbaar is.

Het is op de camping toegestaan om jouw hond mee naar het strand te nemen. De hond moet wel aangelijnd zijn.

Auto

Je kan de auto naast de tent of caravan parkeren. De camping op en uitrijden kan tussen 8.00 en 22.00 uur. Ze verzoeken je het gebruik van de auto zo veel mogelijk te beperken.

Wil je alles weten over de camping Bei Jena

 4/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in