VANtussen camperbussen ontstaan vanuit een hobby en passie

VANtussen is een jonge onderneming, ontstaan vanuit een hobby én passie. Een passie voor camperbussen, campers, vans of hoe je het ook noemen wilt. Ondertussen is er ruime kennis, van het ontwerpen tot (om)bouwen, van camperbussen. Ook is er ruimschootse ervaring met reizen en vakantie vieren in een camperbusje. Tijd om dit alles te gaan delen, met iedereen die van vakantie vieren houdt.

Voor iedereen die van vakantie vieren houdt.

Geloof hun, kamperen is voor iedereen weggelegd. Dat je niet iedere dag je tent wilt opzetten bij een rondreis, of met je wc-rol over de camping wilt lopen, dat snappen zij bij VANtussen. Daarom zijn alle bussen voorzien van vele gemakken om het je tijdens het kamperen niet te moeilijk te maken, het blijft immers vakantie. Kies je voor een week op de camping in Groningen of een rondreis door Europa? Het kan allemaal.
Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de sfeer en het interieur van iedere bus, het oog wil immers ook wat.

Leestip:  Een camper bouwen? Ron kwam al op jonge leeftijd in de camperbouw wereld

Wat ze terug horen van voorgaande huurders? Dat hun bussen niets te kort komen én dat ze een goede service verlenen. Zij houden er gewoon van, dat alles goed geregeld is. Dat maakt het dat jij alleen nog maar hoeft na te denken, hoeveel korte broeken je mee wilt nemen op vakantie. En zo laten zij bij VANtussen iedereen onbezorgd genieten van een kampeervakantie.

Ga met een gerust gevoel, er even heerlijk VANtussen!

Droom je ervan om zelf een camper te bouwen? 

Gaaf! Ook bij hun begon het met een idee, een droom en vooral veel vraagtekens. Al deze vraagtekens hebben zij, door hun ervaring, al voor jullie uitgezocht. Wil je een beter inzicht wat het inhoudt om een bus om te bouwen, of zit je met vragen zoals waar je op let bij de aankoop, materiaalkeuze, aansluitingen of wetgeving? Het is mogelijk om bij hun een mini training te volgen. Je gaat gegarandeerd naar huis met praktische tips en antwoord op al je vragen.

Leestip:  Campr brengt dit jaar een elektrische camper op de markt.
Een kleine greep waar de training over kan gaan
  • kostenplaatje
  • isolatie
  • technische aspecten + schema’s voor aansluiten water en elektriciteit.
  • RDW informatie, belasting en verzekering
  • praktische tips voor ruimte en inrichting

Website VANtussen: www.vantussen.nl

 3.8/5 (8)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in