Van der Slik Caravan Centrum Zoetermeer

Binnen hun bedrijf kun je zich oriënteren op de aanschaf van een nieuwe/gebruikte caravan of vouwwagen. Ook hebben zij standaard gebruikte campers in hun assortiment. Tevens bieden zij vele (nieuwe) verhuur modellen aan. Zij hebben een ruime keuze in caravans, campers en vouwwagens.

In de sfeervolle showroom vindt je een ruim aantal te bezichtigen caravans en opgezette vouwwagens. Hun medewerkers beschikken over veel kennis en ervaring en zullen je graag verder helpen binnen jouw oriëntatie voor een vouwwagen, caravan of camper.

Verhuur

Niet iedereen wil direct een caravan, vouwwagen of camper aanschaffen of is er een beperktere periode per jaar mee weg. Huren is dan een goede optie. hun verhuurvloot bestaat uit meer dan 50 caravans, vouwwagens en campers. De manier om te genieten van een onbezorgde kampeervakantie. hun kampeermiddelen worden uiteraard meer dan compleet aan je verhuurd.

Leestip:  Sinds 2017 in Europa 1,1 miljoen kampeerauto’s en caravans erbij

Tafels, stoelen, tenttapijt, een gasfles… Maar ook de spiegels voor aan de auto of dat ene lampje voor in de caravan. In hun ruim gesorteerde kampeerwinkel kun je terecht voor vrijwel al jouw kampeerspullen. Op meer dan 570m2 vindt je tal van producten voor jouw kampeervakantie.

Voortenten

Ook voor de diverse voortenten van bekende merken als Dorema, Walker en Isabella kun je bij hun terecht. Tevens zijn zij specialist op het gebied van satellieten, movers, zonnepanelen en accu’s.

Onderhoud

Om er voor te zorgen dat je er veilig op uit kunt trekken is onderhoud aan jouw caravan of vouwwagen noodzakelijk. In hun werkplaats kun je terecht voor alle soorten onderhoud. Denk hierbij aan de Bovag onderhoudsbeurt maar ook aan de montage van een airco, fietsenrek of mover.

Leestip:  Beroca voor jouw ideale camper of caravan

Ze hopen het natuurlijk niet maar het kan gebeuren dat jouw caravan, vouwwagen of camper schade oploopt tijdens de vakantie. hun ervaren monteurs zorgen ervoor dat je snel weer schadevrij op pad kunt.

Zij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen binnen hun bedrijf. Hun vriendelijke team staat meer dan graag voor je klaar.

Bij Van der Slik Caravan Centrum Zoetermeer zeggen ze niet voor niets “Vakantieplezier begint hier!”

Website Van der Slik Caravan Centrum Zoetermeer: www.vanderslik-caravans.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in