Walker Campingstyle is een van de oudste voortenten-ateliers van Nederland!

Toen in 1954 steeds meer mensen het plezier van het kamperen ontdekten, startte Walker met de ontwikkeling en productie van kampeertenten in het Brabantse Deurne. Nu, 61 jaar later, is Walker nog steeds het topmerk van weleer; door jarenlange traditie, ervaring en innovatie maakt Walker nog steeds unieke, hoogwaardige voortenten en luifels, voorzonluifels, speciale voortenten, wintertenten en deeltenten met een goede pasvorm voor jarenlang zorgeloos kampeerplezier. Ze beschikken over de laatste designtechnieken om de ontwerpen van onze Walker producten tot in detail te kunnen uitwerken en te perfectioneren. Vakmanschap en betrokkenheid van hun medewerkers speelt een grote rol in het kwaliteitsproces.

Walker produceert ook speciale voortenten voor Eriba Feeling, Eriba Touring, Kip Kompakt, Kip Vision, Kip Shelter, Trigano Silver, T@B 320 en 400, Adria Action en Bürstner Averso Plus caravans.

Leestip:  Tentreparaties voor het repareren van kampeertenten

Topkwaliteit en duurzaamheid

Ze beschikken over de laatste designtechnieken om de ontwerpen van onze Walker producten tot in detail te kunnen uitwerken en te perfectioneren. Vakmanschap en betrokkenheid van hun medewerkers spelen een grote rol in het kwaliteitsproces.

Maatwerkservice – een passend product voor jouw caravan!

Het komt vaak voor dat de omloopmaat van uw caravan een grensgeval is binnen een gangbare maattabel. In dat geval is jouw voortent eigenlijk te groot of te klein en zal de pasvorm van je tent niet optimaal zijn. Walker heeft hiervoor een unieke oplossing: Wanneer je omloopmaat een grensgeval is binnen de gangbare maattabel dan kunt je overstappen naar een Walker tussenmaat! Omdat ze beschikken over een eigen atelier en een speciale logistieke oplossing kunnen deze tussenmaten zeer snel geleverd worden. Voor hun een kleine moeite en voor jouw de zekerheid dat je een goed passende voortent of luifel koopt. Heb je een caravan met een afwijkende daklijn? Ook dan hebben zij vaak een passende oplossing voor jouw.

Leestip:  Isabella Air Cirrus: Doordacht ontwerp en hoge kwaliteit

Website Walker Campingstyle

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in