Camping Johannisholm Adventure Stugby, gelegen bij het Venjanmeer

Johannisholm Adventure Stugby is gespecialiseerd in avontuurlijke en actieve vakanties en is gelegen tussen het Venjanmeer en het Örklingenmeer. Het ligt op een half uurtje rijden van Mora. Op de Stugby zijn er, naast de meer persoonshuizen, ook een aantal huisjes (stugor in het Zweeds), kant en klaar voor gasten op doorreis. Elke dag is gevuld met activiteiten. Ze hebben een zomer vol kanotochten, quad safari’s, boogschieten, wandklimmen en diverse andere outdoor activiteiten. Maar het houdt niet op zodra de zomer voorbij is! Bij de eerste sneeuwval zorgt de adrenaline rush van sneeuwscooter, een plek om te vissen op het ijs of het winterkamperen in een zelfgemaakte iglo voor veel wintersplezier!

Activiteiten

Ook als de zon achter de heuvels is verdwenen zijn er tal van activiteiten om te doen. Zo is er een fantastische Grillhut, geschikt om in te barbecueën op een houtvuurtje, ongeacht de weersomstandigheden. Een Hottub die het hele jaar door gebruikt kan worden. En onze hout gestookte Sauna om na een dag vol activiteiten heerlijk te ontspannen. Afhankelijk van het seizoen kunt je afkoelen onder de waterval in het waterradhuis of rollen in de sneeuw! Wij bieden alle materialen die nodig zijn voor het beleven van een geweldige tijd hier in Zweden, van kano’s en mountainbikes tot sneeuwscooters, GPS’en en schaatsen.

Prachtig landschap

Op Johannisholm Adventure Stugby treft u vriendelijk personeel en een prachtig landschap. Het is een mooie plek om te genieten van een heerlijke vakantie. We richten ons op families en groepen, ongeacht de leeftijd. De programma’s zijn gemaakt voor mensen met een goede basisconditie en makkelijk aan te passen naar verschillende niveaus.

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land

Website Johannisholm Adventure Stugby

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in