Nederlandse Start-up laat Engelsen camper delen

Camperdelen verovert de wereld, camper voor camper!

De Nederlandse Start-up Goboony, gaat op 18 april officieel live in Engeland. Exact twee jaar na de lancering in Nederland, ziet de Start-up volop groeikansen.

In Engeland was er nog geen deel-platform waarop particulieren hun camper zelf te huur konden aanbieden, terwijl Engeland toch echt een groot camper land is. De vele nationale parken en diverse landschappen die er door heel het land te vinden zijn, maken Engeland een populaire camperbestemming. Mark de Vos, Co-founder van Goboony licht de keuze om uit te breiden naar Engeland toe: “Er rijden in Engeland 220.000 campers, dat is ruim twee keer zoveel als in Nederland. Engelsen zijn gek op kamperen, maar ook daar zijn campers duur in aanschaf en in onderhoud. Delen is dan een logische keuze. Airbnb doet het er ook erg goed. Bovendien zien we dat Nederlanders graag willen rondtrekken door Engeland. Met deze volgende stap kunnen nu campers aanbieden in de mooiste streken van Schotland, het zuiden van Engeland en zelfs op enkele, kleine eilandjes.”

Op dit moment staan er al circa 1.000 campers van particulieren te huur op Goboony, waarvan ruim 100 in Engeland. Het doel is om het aantal dit jaar nog op 2.500 te krijgen.

Leestip:  Hobby Optima Ontour Edition F V65 GE op Fiat met veel extra’s

Website Goboony

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in