Opening campingseizoen met vernieuwde website Aux Rives du Soleil

Camping Aux Rives du Soleil is een erkende drie sterren ANWB camping, gelegen in de Ain op de grens van de Bourgogne. Deze camping heeft 240 kampeerplaatsen en 17 accommodaties bestaande uit stacaravans, huurtenten en een pipowagen. Rondom de camping, van acht hectare, zijn uitgestrekte weilanden en een typisch Frans kronkel riviertje. Ook is er zicht op de rivier de Saône met daarachter de heuvels van de Bourgogne (in het Nederlands Bourgondië).

Kenmerkend voor deze omgeving zijn de kastelen, ruïnes, musea en natuurlijk de Franse steden. De vlakke en uitgestrekte fiets- en wandelpaden in de omgeving leiden door dorpjes met pittoreske Franse uitzichten. De streek is verder bekend vanwege de wijngaarden en wijndorpjes die de Bourgogne en Beaujolais te bieden hebben. De streek Bourgogne is vooral bekend door de Beaujolais Village wijn en de Chardonnay druif. Deze druif is op slechts 5km afstand van de camping ontstaan in het plaatsje Chardonnay.

Leestip:  Vijf unieke plekken om te laden in Europa

Opening nieuwe seizoen met nieuwe website

“De camping is gelegen op een plek waar Frankrijk zich op zijn best laat zien: aloude gewoonten, een gemoedelijke sfeer en een rustieke omgeving. Tot rust komen is hier geen must, het overkomt u gewoon”, aldus Rina van Camping Aux Rives du Soleil. “Het nieuwe seizoen is officieel geopend vanaf vrijdag 14 april en dat vieren we niet alleen op de camping, maar ook met de nieuwe website. Met de website wilden we deze rustieke omgeving grafisch weergeven, mooie impressies wisselen elkaar af en de kleuren zijn afgestemd op de kleuren uit de omgeving”, aldus Parcival van Aux Rives du Soleil. “Na in diverse regio’s in Frankrijk te hebben gewerkt in het toerisme zijn wij (Rina en Parcival) in 2008 neergestreken in Pont-de-Vaux. Met hart en ziel zetten wij ons in, samen met het team, voor een aangenaam verblijf van onze gasten op camping Aux Rives du Soleil”, aldus Parcival.

Overnachtingscamping aan de Autoroute du Soleil

Leestip:  Negen goede redenen om te gaan kamperen in Zweden

De camping is nabij de bekende Autoroute du Soleil gelegen en is daardoor zowel vanuit het noorden als vanuit het zuiden eenvoudig te bereiken. “Gasten noemen onze camping ook wel dé overnachtingscamping van de A6. Op de camping treffen gasten voorzieningen aan zoals: een splinternieuw sanitairgebouw, gratis WiFi, restaurant, speelweide, twee zwembaden en vooral veel ruimte”, aldus Parcival.

Meer informatie op de vernieuwde website van Camping Aux Rives du Soleil: Rivesdusoleil

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in