Campingseizoen 2017 van start voor Camping Travel Club-bestemmingen

Het nieuwe campingseizoen voor de Camping Travel Club, de grootste club voor campingverblijven in het laag- en midden seizoen, is van start gegaan. Met het nieuwe tariferingssysteem dat in januari is ingevoerd, begint de Camping Travel Club het seizoen 2017 vol enthousiasme.

Om nog beter te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de markt zijn er meerdere belangrijke veranderingen doorgevoerd voor 2017. Zo heeft de unieke prijs van €16 plaatsgemaakt voor een systeem met drie prijsklassen. De leden van de Camping Travel Club betalen nu €15, €17 of €19 per nacht voor een campingplaats en er zijn accommodaties vanaf €30, €34 en €38 per nacht.

Met hun lidmaatschapskaart kopen klanten bovendien nu geen overnachtingen meer, maar overnachtingskrediet. Hierdoor kunnen ze eenvoudig hun budget van tevoren vaststellen en de kaart indien nodig aanvullen.
Ook aan het opladen van de kaart (onafhankelijk of het een Silver of Gold Card is) zijn niet langer kosten verbonden. Dit is voordelig voor de klanten die in het verleden tussen de 4 en 8 euro per kaart betaalden voor het opladen. Deze kosten blijven wel bestaan voor de papieren cheques.

Leestip:  EcoFlow op de Caravan Salon 2023

Om de Club voor families aantrekkelijker te maken, is de overnachting van één kind jonger dan 6 jaar inbegrepen in de prijs voor campingplaatsen. Ook huisdieren, indien toegestaan op de betreffende camping, mogen gratis overnachten.

600 bestemmingen

Wie een verblijf reserveert met de Camping Travel Club is gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande campings (van 3 tot 5 sterren), een warme en persoonlijke ontvangst, schone voorzieningen én een aantrekkelijk dienstenaanbod in het laag- en midden seizoen.
Nu de dagen weer langer worden en er verschillende lange weekenden aan komen, wordt het met de Camping Travel Club wel heel aantrekkelijk om de koffers te pakken en af te reizen naar één of meerdere van de zeshonderd Camping Travel Club-bestemmingen in Europa en Marokko.
De twee formules, staanplaatsen of verhuur van accommodaties, zijn ideaal voor reizigers die voor zeer aantrekkelijke prijzen willen kamperen.
Wie wil profiteren van de aanbiedingen in het laag- en midden seizoen en lid wil worden van de Camping Travel Club, hoeft alleen een lidmaatschapskaart aan te vragen. De Silver Card wordt gratis verstrekt en kan steeds weer worden opgeladen.

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in