Camping De Vossenberg in de Veluwse bossen

Op zoek naar een luxe bungalow op de Veluwe, verblijft je graag in een bosrijk gelegen chalet, kampeert u graag in een bosrijke omgeving of een eigentijdse safaritent huren in Nederland? Op het ANWB-gecertificeerde en huisdiervrije park van Camping De Vossenberg, in Gelderland gelegen, vindt je dit allemaal! Uiteraard hebben zij diverse faciliteiten om u allerlei variaties te bieden voor een ontspannend verblijf. Je kunt zich inspannend ontspannen in de tennishal. In het toiletgebouw is een sauna met bubbelbad. Voor de kinderen zijn er diverse speelfaciliteiten en een animatieteam in het seizoen. Recreatiemeer de Zandenplas waar je met jong en oud kunt zwemmen en zonnen bevindt zich op geringe loopafstand.

Kampeerterrein Camping De Vossenberg

Het kampeerterrein is opgedeeld, een deel vaste stacaravans en een deel toeristische plaatsen. Het kampeerseizoen loopt van 1 april t/m 31 oktober, waarbij het wel mogelijk is middels een jaarplaats het gehele jaar bij hun te recreëren. Voor jouw als toeristische kampeerder hebben zij mooie zonrijke of naar wens schaduwrijke plaatsen op het kampeerveld gelegen onder de prachtige parasoldennen.

Omgeving

Ontspannen in de prachtige natuur van de Veluwe. Dat kan! Rondom Nunspeet zijn er veel historische en recreatieve plekjes met een omvangrijk scala aan ontspanningsmogelijkheden. Wandelen in de prachtige bossen die afgewisseld worden met eindeloze heidevelden en ruige zandverstuivingen. Je kunt zomaar edelherten, wilde zwijnen en schaapskudden tegenkomen.

Leestip:  RTL 4 komt vanaf februari met nieuwe afleveringen CAMPINGtijd

Website De Vossenberg

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in