StarCamp staat garant voor topkwaliteit

Onder het label StarCamp presenteert Doréma een budgetlijn zeer aantrekkelijk geprijsde caravanvoortenten en caravanluifels. StarCamp voortenten worden gemaakt in Europa’s grootste en meest moderne voortentenfabriek. Door gebruik te maken van computergestuurde machines kan er zeer efficiënt en effectief geproduceerd worden. Alle StarCamp voortenten worden vervaardigd van het bekende Ten Cate All Season tentdoek.

Ten Cate is de meest toonaangevende producent van tentdoek ter wereld. Tientallen jaren ervaring in het produceren van tentdoek zorgen voor absolute topkwaliteit. Het Ten Cate All Season tentdoek is zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen. Een uitgebreid dealernetwerk met landelijke dekking adviseert je graag in jou keuze.

StarCamp staat garant

Voor de 2017 collectie voortenten heeft StarCamp het uiterst gebruiks-
vriendelijke voortenttapijt Starlon ontworpen. Voor een optimale afstemming met het door u gekozen model StarCamp voortent is het voortenttapijt Starlon leverbaar in de kleuren grijs en blauw.

Leestip:  Caravana pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod

Bij de ontwikkeling van Starlon is rekening gehouden met de specifieke eisen van zowel de toerkampeerder als de seizoenkampeerder. Door de speciale weefstructuur en toepassing van hoogwaardige duurzaam flexibele kunststoffen heeft Starlon een laag eigen gewicht, geeft het een aangenaam gevoel bij het lopen op blote voeten, vormt Starlon zich gemakkelijk naar iedere ondergrond en is op te vouwen tot een uiterst compact pakket dat in iedere caravan een plekje vindt. Koffie of wijnvlekken, ze vormen allemaal geen enkel probleem, want Starlon is met een vochtig doekje heel eenvoudig te reinigen. Door de open weefstructuur ademt het Starlon voortenttapijt continu zodat vervelende luchtjes onder het tapijt worden voorkomen.

StarCamp EasyGrip

Met het nieuwe StarCamp EasyGrip frame gaat het opzetten van Jou voortent nog veel sneller. Met het EasyGrip snelklem systeem klem je de staanders en dakliggers kinderlijk eenvoudig met één handbeweging vast. Tegen een zeer geringe meerprijs kan je bij de meeste StarCamp voortenten kiezen voor het handige EasyGrip frame in staal of in lichtgewicht aluminium.

Leestip:  Winterkamperen vereist de allerbeste uitrusting

EasyGrip snelklemmen zijn ook als accessoire verkrijgbaar, zodat ook jou bestaande StarCamp frame voorzien kan worden van dit unieke systeem.

Voor meer producten van StarCamp

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in