Camping Eelerberg een oase van rust

Op een heel mooi plekje, in het buurtschap Eelen en Rhaan, vlakbij Hellendoorn (Overijssel), verscholen tussen bos, weiland en zandwegen, waar de Sallandse Heuvelrug overgaat in het boerenlandschap, ligt Natuurcamping Eelerberg. Door deze unieke ligging met weinig tot geen verkeer, vind je hier een oase van rust, ruimte en natuur.

Camping Eelerberg

Het terrein heeft veel natuurlijke beplanting en prachtige bomen. De plaatsen zijn divers. Er is een speelbos, een speeltuin en een zwembad. Voor honden is er een uitlaatroute.

In de authentieke boerderij ‘Onder de Eik’ kan je natuurlijk een hapje eten. Hier kan je ook binnenkomen om een boek te lezen, een spelletje te doen of gebruik te maken van onze gratis wifi.

In Hellendoorn en omgeving zijn veel leuke activiteiten te beleven. De omgeving nodigt uit voor prachtige wandel- en fietstochten.

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping

Door de unieke ligging van onze natuurcamping, aan de rand van het bos op het meest noordelijke puntje van de Sallandse Heuvelrug, kan je bij hun volop de natuur beleven. ‘s morgens word je gewekt door de meer dan 50 vogelsoorten die het terrein aandoen. Wellicht kom je oog in oog te staan met een ree of dartelt er een konijn rondom jou tent. Kortom, een heerlijke plek om jou vakantie in Nederland door te brengen.

De camping

De camping heeft 76 ruime toeristische kampeerplaatsen, waarvan 17 plaatsen op hun tentenveld. Alle plaatsen beschikken over een aansluiting met 6 ampère stroom, met uitzondering van het tentenveld, hier is 4 ampère beschikbaar. De kampeerplaatsen zijn verdeeld over 5 velden, waarvan sommigen met speeltoestellen.
Er is een centrale speeltuin en openluchtzwembad. In het speelbos kunnen de kinderen helemaal opgaan in hun spel met de natuur.

Leestip:  Winnaars ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2024

De natuurcamping is autovrij. Uiteraard kan je bij aankomst en vertrek met jou auto op het terrein. Tijdens jou verblijf staat de auto op de parkeerplaats van de camping.

Sanitairgebouw

De sanitaire voorzieningen zijn goed met o.a. een familie badkamer. ANWB classificatie 8.
Het gebruik van douches en warm-water is in het tarief inbegrepen.
Tevens is het mogelijk, tegen betaling, een wasmachine of droger te gebruiken.

Meer weten over Camping Eelerberg

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in