Gebruiksgemak van een Smitveld

Smitveld vouwwagens produceert al sinds 1995 prachtige vouwwagens. Smitveld is de eerste vouwwagen met een aan te ritsen kuipgrondzeil. Het unieke ontwerp van de stormtent zorgt voor stevigheid en comfort.De tenttrailers worden ontworpen en geproduceerd in Heemskerk, 100% Nederlandse topkwaliteit.

Kwaliteit

Een nieuwe vouwwagen kopen, dat is geen dagelijkse bezigheid. Wordt het een grote, een kleine, een moderne? De keuze kan best lastig zijn.

Wat ook uw keuze gaat worden, een deze vouwwagen staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Zij schenken veel aandacht aan de kwaliteit van hun materiaal, de werkwijze en het uiteindelijke product, de vouwwagen van jou dromen.

Het gebruiksgemak van een deze vouwwagen is zeer hoog. Geen uitgebreide opzet instructies maar een logische volgorde die voor zichzelf spreekt. Het invouwen van de vouwwagen gaat dan ook bijna als vanzelf.

Leestip:  Waarom je een luifeltent moet overwegen

Doordat zij werken met enkel hoogwaardige materialen voor de vouwwagens en met zeer ervaren medewerkers, kan je er zeker van zijn dat zij altijd kwaliteit leveren.

Deze kwaliteit komt tot uiting als je deze vouwwagen ziet staan en de details van dichtbij kan bekijken. Aan alles zie je dat het met aandacht, vakmanschap, vakkennis en liefde wordt gemaakt.

Het uiterlijk van een Smitveld is niet vergelijkbaar met die van andere vouwwagens. Het design en de afwerking van een Smitveld is van een compleet ander niveau dan de vouwwagens die worden aangeboden door andere merken. Dit maakt dat de Smitveld vouwwagens zeer gewaardeerd worden en door hun unieke vorm zijn ze altijd herkenbaar.

Smitveld heeft 4 soorten vouwwagens
Lodgist
De Lodgist is onze grootste vouwwagen met heel veel ruimte voor iedereen.
De Lodgist is geschikt voor 4 tot 6 personen.

Violist
De Violist is een ruime gezinsvouwwagen van Smitveld,
heeft een grote binnenruimte en daardoor extra veel comfort.
Er is slaapruimte voor 4 personen.

Leestip:  De beste voortenten voor caravans

Ruebist
De Ruebist is de sportieve Smitveld gezinsvouwwagen.
Heerlijke binnenruimte en snel op te zetten (binnen 8 minuten).
Slaapruimte voor 4 personen.

Patist
De Patist is de kleinste Smitveld vouwwagen en neemt op de kampeerplek iets minder ruimte in
De Patist is geschikt voor 2 personen.

Meer weten over Smitveld vouwwagens

 5/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in