Camping Orbitur Rio Alton Estela

Camping Orbitur Rio Alton is de eerste camping ter wereld die door de SGS ICS gecertificeerd werd vanwege de kwaliteit van zijn dienstverlening, ligt in Rio Alto, Estela, vlakbij de stad Póvoa de Varzim. De camping heeft direct toegang tot het strand, onder een golfveld langs, aan de Costa Verde. Het telt uitstekende voorzieningen waaronder een kleine supermarkt, restaurant, bar, self-service, gemeenschapsruimten, gratis zwembad voor de gebruikers, vier sanitaire blokken met continu warm water, meer dan 600 elektrische aansluitingen en 10 blokken met afwasmachines.

Camping Orbitur Rio Alton

Ook heeft de camping een zone met standplaatsen voor caravans en mobile-homes. Benut jou verblijf om de streek te leren kennen en Ofir en Esposende te bezoeken. Het service-certificaat, toegekend door de SGS ICS aan de camping Orbitur Rio Alto, maakt het beheerbedrijf Orbitur Intercâmbio de Turismo SA tot een pioniersonderneming in de wereld, aangezien het voor het eerst is dat de erkenning aan voorzieningen van deze aard is toegekend.

Leestip:  Europa-park-camping: ideale pretparkpitstop
Ligging

Voor menigeen van ons is het idee van een perfecte vakantie wakker worden aan het strand, het liefst met de voeten zowat in het water als dat mogelijk is. In het Orbitur-netwerk beschikken ze over enkele campings waar je direct toegang tot een zee- of rivierstrand hebt. Word wakker, bereid je voor op een dag zon en loop slechts enkele meters om jou handdoek op het zand uit te spreiden. Zonder de verkeersdrukte en zonder auto’s maar met het recht op een directe toegang tot rust aan de zee of de rivier.

Aan de rand van de duinen, naast een golfbaan, ligt dit terrein met veel verharde standplaatsen voor campers en caravans. De tentplaatsen liggen deels onder pijnbomen. Rondom het terrein liggen de vaste plaatsen en de mobilhomes.

Leestip:  Volgende zomer kamperen in Oostenrijk? Hier moet je op letten
Ecotoerisme

Het idee van het ecotoerisme, het zoeken naar ervaringen die dichter bij de natuur staan en een groter milieubewustzijn hebben de ontwikkeling van deze sector gestimuleerd. Vogelen, wandel- en fietstochten zijn slechts enkele voorbeelden van de ervaringen die het ecotoerisme in harmonie met de natuur biedt. Een gezonde combinatie die je laat genieten van het beste dat de lokale fauna en flora je in de omgeving van de Orbitur-campings bieden kan. Een pleidooi voor het behoud, voor meer kennis van en meer respect voor de natuur en voor het natuurlijk erfgoed van Portugal.

Meer weten over Camping Orbitur Rio Alton

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in