Penta Etna / Flint van Isabella – voortent voor de caravan

Een Isabella voortent is méér dan alleen een voortent. Het betekent ruimte voor het hele gezin en vele uren gezelligheid. Hier kun je je even lekker ontspannen. Of lekker met alle vrienden bij elkaar zitten. Het is je woonkamer, eetkamer, opbergruimte en ontmoetingsruimte.

Bij Isabella creëren ze die extra vrije ruimte waarmee jij langer kunt genieten, of je nu langkampeerder of trekker bent en of je nu een caravan hebt of een camper.

Penta Etna

Zo hebben ze de Penta Etna die echt alles heeft wat je maar wenst in een seizoenstent – een diepte van 3,50 m zonder lastige voor en een vorm waarmee je de ruimte volop benut. Het wandmateriaal van Isacryl laat de voortent ademen en zorgt voor een optimaal binnenklimaat.

Voortent is om in te verblijven

De insectenhorren aan beide zijkanten en de vele openingsmogelijkheden zorgen voor perfecte ventilatiemogelijkheden. Een zandkleurig dak zorgt voor een zacht en warm licht in de voortent en de combinatie van lichtbanen in het dak en de grote venster- partijen met helder folie zorgen ervoor dat de Penta Etna een lichte en vriendelijke voortent is om in te verblijven.

Leestip:  5 robuuste voortenten voor wie ook in de herfst graag kampeert

voortent is om in te verblijven

De stevige constructie en de vijfhoekige vorm bieden de stabiliteit voor een lang en zorgeloos kampeerseizoen. Je kunt kiezen uit het sterke Zinox stalen frame of het ultra sterke Zinox MegaFrame voor extra stabiliteit.

Details
  • Diepte: 3,5 m
  • Uitneembare/neerrolbare delen: Front, zij- en hoekdelen
  • Groot venster met insectenhor in beide zijwanden
  • Twee deuropties.

Website Isabella: www.isabella.net

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in