Camping Zandley midden in het Groene hart van Brabant

In Udenhout, aan de poort van de Loonse en Drunense duinen, ligt minicamping de Zandley. Deze minicamping heeft 22 staanplaatsen. Daarnaast hebben zij 3 speciale plaatsen voor campers. Deze zijn voorzien van een verharde ondergrond. Je kunt ervoor kiezen om zelf met jouw camper, vouwwagen, tent of caravan te komen, maar je kunt ook de blokhut voor vier personen huren. Deze is in 2020 volledig vernieuwd.

Ontdek de bijzondere omgeving, midden in het Groene hart van Brabant. De vele wandel– en fietspaden bieden je een gevarieerd uitzicht waardoor er altijd wel weer iets nieuws te ontdekken valt.

In hun campingwinkeltje kun je allerlei levensmiddelen en campingbenodigdheden kopen. Daarnaast zijn er diverse wandel- en knoopfietsroutes van de omgeving verkrijgbaar. Op loopafstand zijn enkele eetgelegenheden en streek(boerderij)winkeltjes. In de zomermaanden is er ook een maïsdoolhof bij de camping.

Leestip:  Het unieke gevoel van kamperen

Kampeerplaatsen

De kampeerplaatsen zijn ca. 100m2 groot. Zelfs met het plaatsen van een bijzettentje behoudt je nog een riante leefruimte. Er mag een auto bij jouw kampeerplek staan.

Alle kampeerplekken zijn voorzien van elektriciteit. Lekker kamperen in de zon of liever een plekje in de schaduw? Dan kun je dat altijd bij reservering aangeven. Zij kunnen het nooit garanderen maar zullen wel hun best doen om rekening te houden met jouw wensen.

Daarnaast is er op het ruime terrein ook een gedeelte gereserveerd voor vaste plaatsen. Bij deze vaste plaatsen heb je de mogelijkheid om het hele seizoen, voorseizoen of een naseizoen gebruik te maken van deze camping. Kom gerust een keer een kijkje nemen op de camping en ervaar het gevoel van een heel seizoen vakantie!

Leestip:  Recreatiepark de Wielerbaan uniek gelegen vakantiepark

Website Camping Zandley: www.dezandley.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in