Rent-a-Tent verstevigt positie in Europa

Rent-a-Tent verstevigt positie in Europa door overname Kroatisch bedrijf.

Na de overname van Eurosporvac in november neemt touroperator Rent-a-Tent vandaag opnieuw een Europese campingspecialist over. Ditmaal gaat het om een Kroatisch bedrijf dat onderdeel uitmaakt van het in moeilijkheden geraakte Go Tours GmbH in Duitsland.

Door de deal breidt de campingspecialist haar aanbod uit met bijna tweehonderd lodge- en safaritenten in Kroatië en Italië. Daarvan bestaat een derde deel uit luxe safaritenten met eigen sanitaire voorzieningen.

Uitbreiding glampingaanbod

De Twentse touroperator, bekend om haar zelfontwikkelde glampingtenten, bouwt door de overname haar positie in het glampingsegment verder uit. Eigenaar Hendrik Gersen is trots. ,,De toerist eist de luxe van thuis en als het even kan zelfs nog iets meer. Rent-a-Tent investeert daarom volop in de verruiming van het assortiment compleet ingerichte glampingtenten en door de overname spelen we dit jaar nog beter in op de toenemende vraag naar luxueus kamperen.”

Leestip:  Camperbezit onder jongeren sinds 2020 ruimschoots verdubbeld
Garantie
Met de overname waarborgt de op één na grootste Europese tentvakantieaanbieder tevens vele reeds gemaakte reserveringen voor komende zomer, waardoor zowel Nederlandse als buitenlandse klanten van hun vakantieplezier verzekerd zijn.

Door de overname vergroot Rent-a-Tent haar aanbod van luxe kampeervakanties op twintig topcampings in Europa.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in