Niesmann+Bischoff’s open dagen in de fabriek

Bezoek hun ​​op 4 en 5 november voor een kijkje achter de schermen van hun fabriek.

Op 4 en 5 november gaat hun zeer populaire evenement de volgende ronde in en kun je zowel de thuisbasis van iSmove, Arto en Flair als hun productielijn ontdekken.

Er zijn de afgelopen twee jaar nogal wat veranderingen doorgevoerd in het bedrijfspand. Naast het logistieke gebouw dat vorig jaar werd gepresenteerd, presenteren ze dit jaar met trots nog een innovatie: hun zonnepark. Zij produceren niet alleen campers, maar ook hun eigen elektriciteit voor meer duurzaamheid en klimaatneutraliteit.

Na de marktintroductie van de Flair vorig jaar presenteerden ze dit jaar op de Caravan Salon in Düsseldorf voor het eerst de kortere versie met hun Flair 880. Je kunt hier in november al hun populaire modellen bij hun ontdekken terwijl je een kijkje achter de schermen neemt bij hun productie.
De belangstelling voor hun open dagen is groot en zij verwachten veel bezoekers. Hun gasten komen niet alleen uit de omgeving en uit heel Duitsland, maar ook uit Nederland, België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Zwitserland.

Leestip:  Camp to Go is ook dit weekend op de Fiets en Wandelbeurs

Hun programma sluit perfect aan bij de internationale bezoekerslijst. De fabrieksrondleidingen zullen in verschillende talen worden gehouden, zodat al hun gasten visuele en informatieve inzichten krijgen. Verder zullen er verschillende stands zijn van hun leveranciers, klantenclubs en partnercampings. De rommelmarkt en de verkoop van reserveonderdelen die voorgaande jaren werden gehouden, worden niet meer aangeboden.

Voor eten en drinken wordt het hele weekend gezorgd en op zaterdagavond wordt er voor geweldig entertainment gezorgd: de Beierse cultband “Münchner Zwietracht” zal als plechtig hoogtepunt van de dag het podium van de feesttent betreden.

Zij kijken ernaar uit je eindelijk weer te mogen verwelkomen!

Zie hier het programma.

Over Niesmann+Bischoff

Niesmann+Bischoff GmbH is een Duitse fabrikant van exclusieve campers. Het hoofdkantoor en de productielocatie zijn gevestigd in Polch in Rijnland-Palts. Het bedrijf produceert luxe campers in de series iSmove, Arto en Flair. Elke camper ondergaat een individuele waardeverbetering, van de planning tot de eindinspectie. Niesmann+Bischoff GmbH is sinds 1996 een dochteronderneming van de Erwin Hymer Groep.

Leestip:  Bezoek de eerste editie van Vakantiebeurs Noord-Nederland
Over Erwin Hymer Groep

De Erwin Hymer Group is een 100 procent dochteronderneming van THOR Industries, een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van recreatievoertuigen met wereldwijd meer dan 32.000 werknemers. De Erwin Hymer Group verenigt camper- en caravanfabrikanten en specialisten op het gebied van camper- en caravanaccessoires, verhuur- en financieringsdiensten onder één dak. De camper- en caravanmerken Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff, Sunlight en Xplore, de verhuurbedrijven Crossrent, McRent en rent easy, maar ook de chassisspecialist Goldschmitt, accessoirespecialist Movera en het touringportaal freeontour behoren allemaal tot de Erwin Hymer Group. Meer informatie vindt u op www.erwinhymergroup.com.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in