Flair en iSmove slepen talrijke brancheonderscheidingen binnen

Flair en iSmove slepen talrijke belangrijke brancheonderscheidingen in de wacht gesleept.

Het jaar 2022 is begonnen met de ultieme onderscheiding voor Niesmann+Bischoff. Voor de zevende keer op rij werd de Flair door de lezers van promobil verkozen tot populairste voertuig van het jaar. Het voertuig maakte vooral indruk met zijn uitstekend comfort, tijdloze elegantie en uitzonderlijk ruimtegevoel, en versterkte opnieuw de positie van Niesmann+Bischoff als de meest innovatieve fabrikant van premium campers.

Het jongste lid van de productfamilie van Niesmann+Bischoff is ook net zo bekroond in vergelijking met zijn grote broer.

Met zijn uitzonderlijke design en veel ruimte overtreedt de iSmove alle regels die ooit van toepassing waren op campers in de compacte klasse sinds de lancering in de herfst van 2020. En nu breekt hij alle records. De iSmove werd in 2021 zeven keer onderscheiden door internationale vakjury’s, waarmee hij bijna alle belangrijke prijzen in de branche in de wacht sleepte.

Flair

Flair interieur 
Een premium award voor een premium voering

Een bijzonder hoogtepunt was de ontvangst van de German Design Award voor de iSmove. In de categorie excellent productdesign op het gebied van conceptueel transport prevaleerde de compacte liner van Niesmann+Bischoff boven de concurrentie en kreeg een ‘Special Mention’ van de internationale jury. De prijsuitreiking volgt in februari 2022. De German Design Award is een van de meest gerenommeerde designprijzen ter wereld. Het wordt toegekend door de German Design Council, een van ’s werelds toonaangevende competentiecentra voor communicatie en branding op het gebied van design.
“De German Design Award is een prestigieuze eer. “We hebben veel regels en conventies voor de iSmove overtreden en zijn verheugd dat we nu worden beloond voor de moed om dit te doen”, aldus Hubert Brandl, algemeen directeur van Niesmann+Bischoff.

Leestip:  22 juni 2024 is de nationale kampeerdag

iSmove

iSmove Interieur
Standaard uitstekend

De German Design Award voegt zich bij een reeks onderscheidingen die de iSmove in 2021 met succes in de wacht sleepte. Dat omvat een European Innovation Award in de categorie interieurontwerp, een Red Dot Award voor uitzonderlijk productontwerp, een Plus X Award voor kwaliteit, design, functionaliteit en gemak of use, en een ABC Award in de categorie Best of Best ’21. Bovendien heeft het Nederlandse camperblad NKC de iSmove verkozen tot Camper van het Jaar 2021, net als het Britse magazine What Motorhome. Begin 2022 brachten de lezers van promobil hun stem uit op de iSmove, die in het najaar van 2020 op de markt kwam, en rangschikten deze als de derde meest populaire camper in zijn categorie. Met slechts twee lay-outs is de iSmove al een gevestigde speler geworden.

Leestip:  Hollanders in Europese top campingovernachtingen
Over Niesmann+Bischoff

Niesmann+Bischoff GmbH is een Duitse fabrikant van exclusieve campers. Het hoofdkantoor en de productielocatie bevinden zich in Polch in Rijnland-Palts. Het bedrijf produceert luxe campers in de series iSmove, Arto en Flair. Elke camper ondergaat een individuele waardeverhoging van planning tot eindinspectie. Niesmann+Bischoff GmbH is sinds 1996 een dochteronderneming van de Erwin Hymer Group.

Erwin Hymer Groep

De Erwin Hymer Group is een 100 procent dochteronderneming van Thor Industries, ’s werelds grootste fabrikant van recreatieve voertuigen met meer dan 25.000 medewerkers wereldwijd. De Erwin Hymer Group verenigt camper- en caravanfabrikanten, camper- en caravantoebehorenspecialisten, verhuur en financieringsdiensten onder één dak. De camper- en caravanmerken Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff, Sunlight en Xplore, de camperverhuurbedrijven McRent en rent easy, en ook het chassis specialist Goldschmitt, de accessoire specialist Movera en het toerportaal freeontour behoren allemaal tot de Erwin Hymer Group. Meer informatie vindt u op www.erwinhymergroup.com.

Leestip:  Caravans en Campers in de lift in eerste helft 2024
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in