Buitengeluk van start met uniek aanbod

Buitengeluk van start met uniek aanbod thema-kampeerweekenden

In januari 2022 zijn Marieke en Esther officieel gestart met het aanbieden van thema-kampeerweekenden onder de naam Buitengeluk.

Voor dit jaar staan er 8 unieke weekenden op de kalender zoals een Outdoor Cooking Weekend (voor iedereen die van buiten koken houdt), een Pimpweekend XL (voor iedereen met een gepimpte caravan of camper), maar ook een lady’s-only weekend (mèt badjasontbijt), een heus teckelkampeerweekend en meer!

badjasontbijt

Ze merkten dat er veel enthousiaste kampeerders zijn met een ‘gedeelde passie’ zoals yoga of vrolijke jurkjes of suppen, van alles. En als je die twee hobby’s combineert, krijg je geheid een superleuk weekend mèt leuke mensen! Tijdens de weekenden zijn er diverse gezamenlijke activiteiten, je kunt mee-eten als je wilt en de koffie en thee staan altijd klaar. Maar het gaat vooral om de gezelligheid: jong of oud, met een simpel tentje of grote camper, iedereen kletst met elkaar en het is altijd een feestje.

Leestip:  Smartengeldboek nog steeds richtsnoer voor de letselschadepraktijk

 

 

De campings waar de weekenden plaatsvinden worden met de grootste zorg uitgekozen; voor een sup-weekend wil je aan het water zitten en een feel-good-weekend vraagt om een rustgevende, groene omgeving. Ook kan Buitengeluk voorzien in een kampeertrip-op-maat.

teckelkampeerweekend

Kijk voor meer informatie op www.buitengeluk.nu, welkom!

 5/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in