Natuurkampeerterrein Mariahoeve en de zomer van 2021

0

Natuurkampeerterrein Mariahoeve – Drentse toplocatie van 20 hectare krijgt nieuwe impuls.

Landgoed Mariahoeve, sinds 1 mei in nieuwe handen, is vanaf begin augustus geheel zelfstandig – zonder hulp van de vorige eigenaar Hendrik Entjes – gerund. De afgelopen maanden is veel energie gestopt in achterstallig onderhoud en restyling richting meer natuurbeleving, met een vleugje cultuur. Nu, tijdens het hoogseizoen, ligt de nadruk op het verder ontwikkelen van goed gastheerschap. Na de zomer komt de focus weer te liggen op verdere upgrading van de faciliteiten, waaronder de sanitaire ruimtes.

Sfeerimpressies van Landgoed Mariahoeve zomer 2021. Foto's door Eddy Reynecke.Sfeerimpressies van Landgoed Mariahoeve zomer 2021. Foto's door Eddy Reynecke.

Sfeerimpressies van Landgoed Mariahoeve zomer 2021. Foto’s door Eddy Reynecke.

Het uitgestrekte natuurkampeerterrein heeft 90 staplaatsen, tipi’s, stargazers, slaapwagens en nog veel meer. Waaronder een prachtig gelegen pingo meer, geliefd bij menig sportvisser. De nieuwe eigenaren hebben een deel van het sfeervolle terrein ingericht als ‘remote work area’; wifiwoods genaamd. Daar zijn ook de eerste kunstwerken die de Mariahoeve gaan verrijken geplaatst. De eerste reeks is van Edwin Leegstra, de kunstenaar die ook de Escape heeft ontworpen, een van de slaapwagens op het terrein. De Mariahoeve ligt in Papenvoort, een prachtig groen deel van Drenthe, tussen het bosrijke Grolloo, Borger en Rolde.

Bala Boppudi, Gervaise Coebergh en Bas de Vries

Het nieuwe management van Landgoed Mariahoeve (van links naar rechts) Bala Boppudi, Gervaise Coebergh en Bas de Vries, dat ook o.a. het charmante en succesvolle eethuis en natuurkampeerterrein Voscheheugte in het Drentse Mantinge runt.

Leestip:  Smarttank - slimme vuilwatertank met schone overloop

Foto links sfeerimpressie natuurkampeerterrein Mariahoeve, foto rechts kunstwerk van Edwin Leegstra in wifiwoods. Beide foto’s door Duczika Frings.

Website Landgoed Mariahoeve: www.mariahoeve-papenvoort.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in