Camping Prümtal langs de rivier de Prüm

Camping Prümtal is omgeven door de prachtige Eifel, langs de rivier de Prüm, zij bieden je de beste omstandigheden om je even helemaal af te sluiten van het dagelijkse leven, jouw batterijen weer op te laden en volop te genieten van de natuur, zonder dat je op de kalender hoeft te bekijken. Zij bieden je alle mogelijkheden om bij hun te ontspannen voor jong en oud.

Kamperen bij Camping Prümtal – het maakt niet uit of je nu met je eigen caravan of stacaravan komt of wilt overnachten in een van hun comfortabele stacaravans en natuurlijk niet te vergeten traditioneel in een tent! Breng jouw vakantie bij hun door en vind jouw favoriete plek.

Camping met kinderen

Kamperen met kinderen is een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Ontdek en ervaar de natuur met al je zintuigen – speel en ravot de hele dag buiten, maak nieuwe vrienden en geniet van de vrijheid.

Leestip:  Camping De Couter even heerlijk uitwaaien

Houd je van eenvoud? Om de dag te leven zoals hij komt, zonder tijdsdruk, zonder hectiek, dat is precies wat ze je willen bieden! Eindelijk tijd voor het gezin!

Vind tijd voor de belangrijke dingen in het leven!

De kleine gasten zijn bijzonder belangrijk voor hun omdat ze meestal het meest veeleisend zijn. De avontuurlijke speeltuin met tafeltennis, basketbalveld en aangrenzend voetbalveld biedt volop ruimte voor creativiteit en plezier.

Hun kinderkampeervriendHANSI verwelkomt de kinderen met een afwisselende animatie programma tijdens de zomervakantie. Hun animatie wordt verzorgd door het recreatieteam.

Op warme dagen kun je afkoelen en plezier maken met het hele gezin in het openlucht zwembad. Er valt zoveel te ontdekken en te beleven …

Kampeerplaatsen

Elke campinggast is bij hun welkom: De natuurliefhebber met een kleine tent, de kampeerfamilie met caravan, de avontuurlijke kampeerder met zijn VW-bus en de comfortkampeerder met een grote luxe camper.

Leestip:  Camping Le Caussanel aan de oevers van het meer van Pareloup

Hoe je jouw kampeervakantie ook bij hun doorbrengt – zij hebben de juiste plaats voor je. In verschillende categorieën, van tentplaatsje tot comfortplaats. Campinggasten genieten van de vrijheid, de spontaniteit en de gemeenschap.

Website Camping Prümtal: www.pruemtal.de

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in