Natuurkampeerterrein MARIAHOEVE over in andere handen

Natuurkampeerterrein MARIAHOEVE over in andere handen – Drentse toplocatie in Papenvoort krijgt nieuwe impuls.

In 2016 kocht Entjes Exploitatie BV het 20 hectare grote landgoed Mariahoeve van de familie Van Voorthuijsen die er jaren heeft gewoond. Een van de broers, Hendrik Entjes, heeft zich met veel toewijding over deze bijzondere locatie ontfermd en het ontwikkeld tot een prachtig natuurkampeerterrein, met zwemmeer, 90 staplaatsen en nog veel meer.

Vanaf 1 mei 2021 komt het terrein in andere handen. Initiatiefneemster Gervaise Coebergh zal samen met haar team – dat sinds 2013 ook het charmante en succesvolle Voscheheugte in het Drentse Mantinge runt – de Mariahoeve gaan beheren. Het sfeervolle terrein is gelegen in Papenvoort, een prachtig groen deel van Drenthe met veel toeristische voorzieningen.

Pingomeer

De nieuwe en oude eigenaar van natuurkampeerterrein Mariahoeve, bij het Pingomeer op het terrein, Gervaise Coebergh en Hendrik Entjes (r).

Leestip:  Camping De Kleine Wereld ver weg van alles
Over Mariahoeve

De Maria-Hoeve is een landgoed met een natuurkampeerterrein in het Drentse Papenvoort. Het landgoed heeft een oppervlakte van ongeveer 20 hectare en is in privé-bezit.

Van huis uit is het landgoed , dat is opgericht in 1928, een bosbouwbedrijf en bestaat daarom uit een mooi, soortenrijk gemengd loof- en naaldhout bos. Op het terrein is een prachtig meertje van glaciale oorsprong met een grootte van ruim 1,5 hectare waar door hun gasten gevist mag worden. Het landgoed is omgeven door bouw-en grasland en wordt in het zuiden begrensd door een rijksnatuurreservaat.

Het aantal kampeerplaatsen is beperkt. De kampeerplaatsen zijn over het landgoed verspreid en afzonderlijk gelegen. Voorts kun je in de herfst en winter ook bij hun kamperen.

Kampeerplekken

Het landgoed is het gehele jaar geopend en er kan dus van alle seizoenen genoten worden.

Leestip:  ANWB coördinerend alarmcentrale bij rampen en calamiteiten

Website Mariahoeve: landgoedmariahoeve.com

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in