Camping Verte Rive genieten met een prachtig uitzicht

0

Camping Verte Rive ligt in het charmante dorpje Cromary, “village fleuri”, een karaktervol dorp in het hartje van de vallei van de rivier l’Ognon. Deze is de tweede rivier van de Haute-Saône. Ze doorkruist de groene landschappen van de Franche-Comté en stroomt door de typische Saônse dorpen.

Dankzij de bijzondere locatie van de camping, aan de rand van deze rivier, kunnen de kampeerders verschillende wateractiviteiten verwachten, zoals zwemmen, vissen en kajakken of gewoon rustig genieten aan de waterkant.

Camping Verte Rive

De camping heeft 21 plaatsen waarvan er 4 grenzen aan de rivier. Comfortabele ruime plaatsen, van minimum 100 m², met variërende zonsinval naar keuze, wachten je op…
Zij staan je graag bij in de keuze van de plek die aan al jouw wensen voldoet, zodat je kan genieten van onvergetelijk verblijf.

Leestip:  Camping Oergezellig Gezellig genieten

Tijdens wandel-, fiets- of kajaktochten doorkruis je de pure natuur, met haar rijke fauna en flora.

De camping heeft een 2 sterrenclassificatie sinds 2013. Dit geeft je de garantie dat zij de nodige inspanningen leveren voor wat betreft het comfortniveau van de voorzieningen, de aangeboden dienstverlening, respect voor het milieu en de ontvangst van klanten met een handicap. Mensen met een beperking zijn dus zeker welkom

Kamperen in een Tipi

Geniet vanop het terras van het prachtige uitzicht op de rivier! Binnenin vindt je alles wat je nodig hebt om te koken, eten en slapen. Zelfs bedlinnen en handdoeken kan je bij hun huren, zodat je niets hoeft mee te brengen. Gewoon genieten!
Het perceel rondom de Tipi biedt ruim plaats om de zon of schaduw op te zoeken of om een gezellige barbecue te houden. Ook jouw auto kan mee op het perceel worden geparkeerd.

Leestip:  Nieuwe visvijver op camping De Kleine Wolf

Website Camping Verte Rive: www.verte-rive.fr

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in