Landschapscamping Sparrenhof voor jouw comfort, rust en privacy

Landschapscamping Sparrenhof ligt op de flank van de Drentse Hondsrug aan de rand van het brinkdorp Gasselte. De parkachtige, altijd groene omgeving, staat garant voor rust en ruimte.

Je kijkt aan de oostkant uit op het stroomdal van het meanderende riviertje de Hunze met weidse vergezichten. Aan de westkant nodigen de uitgestrekte ‘Staatsbossen’ en het nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa je uit om kilometerslange fiets- en wandeltochten te maken.

Landschapscamping Sparrenhof richt zich vooral op de rustzoekende kampeerder en is minder geschikt voor gezinnen met opgroeiende kinderen.

Faciliteiten

De Landschapscamping biedt de rustzoekende kampeerder uitstekende faciliteiten, die gericht zijn op luxe en comfort.

Er zijn twee moderne toiletgebouwen op het terrein, die met zorg schoon gehouden worden en van alle gemakken zijn voorzien. Voor extra luxe en comfort bestaat de mogelijkheid een van de 27 stuks privé sanitair met eigen douche, toilet en wastafel te huren.

De receptie ’t Schuurtie’ is de huiskamer van de camping en tevens in gebruik als receptie. Je kunt er tv kijken, boeken lenen of een spelletje spelen.

Leestip:  Faciliteiten die niet kunnen ontbreken op de camping

Er is een kleine speeltuin, een jeu de boules baan en een werkplaats voor kleine klusjes.

Landschapscamping

Via de camping loop je zo in de tuin, met vijver, fraaie bloemenborders en pluktuin met bessenstruiken en oude fruitrassen. Achter de boomgaard zijn wilde bloemen ingezaaid. Je mag de bessen en wilde bloemen plukken voor eigen gebruik.

Op de gehele camping beschikken zij over een goede Wifi verbinding.

Website Landschapscamping Sparrenhof: www.sparrenhof.com

 

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in